Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 452k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2310101

Au Sale, al' se raspisa :D Bio sam i ja na tekmi, udarila me neka somina barjakom u glavu kad ga je nosila, ona cetnicka mi je uredila frizuru par puta, i jednom mentolu je baklja ispala bas pored mene, mada sam imao srece da mi ne oboji patike. Stvarno blejacka atmosfera bila, malo sam se ispraznio, nismo lose drugo poluvreme odigrali, i lepo je sto je onol'ko ljudi bilo :)

Edited by Srlandand

comment_2310209

Glupost,trebali su ostaviti Trifunovica.Nije on toliko los,zabijao je i bio koristan.Doktor za onog majmuna Perovica.

Не хули.

Видели смо и ми Реал, а богами смо га и победили...

http://www.youtube.com/watch?v=3mx0CIvlI38

Они су водили на полувремену.

Славко Перовић, по свему судећи неће наставити каријеру у Тому изТомска. Преговори су, наиме, обустављени у Турској, а очигледно је дамлади нападач није променио став од пре месец дана, када је одбиомогућност да оде у далеки Сибир. :angry:

Је л' ово сигурно? :cry:

Лаловић каже да је играчина.

Апсолутно.

У недељу СВИ НА МАРАКАНУ ! Игра наша Звезда против Борца из Бања Луке, улаз бесплатан на све трибине, лепо време, нема разлога да се не дође ! :pivopije:

Увек ми се повраћа кад видим овако написано Бања Лука...Који ли су идиоти смислили да се тако пише...

Novi dresovi \m/

U ovim dresovima samo potpuna dominacija dolazi u obzir :D

До јаја!Ретро варијанта,баш ми се свиђа.

Au Sale, al' se raspisa :D Bio sam i ja na tekmi, udarila me neka somina barjakom u glavu kad ga je nosila, ona cetnicka mi je uredila frizuru par puta, i jednom mentolu je baklja ispala bas pored mene, mada sam imao srece da mi ne oboji patike. Stvarno blejacka atmosfera bila, malo sam se ispraznio, nismo lose drugo poluvreme odigrali, i lepo je sto je onol'ko ljudi bilo :)

Пођи некад са мном на текму цаво. :bigblue:

comment_2310420

Е Срки симпатизеру један, сметају ти барјаци и бакље :smile:, шалим се бре па што ме ниси звао да идеш са нама на текму ( кад смо већ код тога ае у недељу на смедерево ! ) :ph34r::ph34r::ph34r:

ЗБЕЗДО ИГРАЈ, ЗВЕЗДО САД ПОБЕДИ, ПРАТИЋЕТЕ БАКЉЕ, БУБЊЕВИ :twisted:

comment_2310454

Јаоооооо бре неееее! Јебем ти снег и зиму и у курац ! То је због ових наших шугавих сеоских стадиона, који не могу да се очисте !

comment_2310578

Zanimljiv komentar na odlaganje prvenstva, sa jednog foruma :D

Najbolje bi bilo da se kod nas fudbal igra u sali, jer su posete taman za malo vece sale, a i preplaceni fudbaleri bi mogli da sacuvaju svoje cenjene noge, a i preskupe frizure. Jedino bi Zvezda morala da igra u BG Areni jer ima prosek od 11 hiljada gledalaca, ostali mogu i u skolskim salama da igraju meceve. Smanjimo dekretom dimenzije terena na dimenzije rukometnog terena i super. Taman se fudbaleri nece umarati mnogo i moci ce da odigraju cak i dve utakmice nedeljno. A sto se tice ucesca u evropskim kupovima ionako smo smesni. Ako nekim cudom se neke indijance pobede, cim dodju jaci klubovi pokaze se koliko su smesni svi redom... Tuga! Pao neki snezic i zadrzao se oko 10 cm i vec frka... Stvarno strasno...

comment_2310987

@Ancalagon- ma htedoh, nego isao s ortacima iz osnovne, malo rijunion neki pravili :D Idemo sledeci put zajedno, a vodimo i Karnisera :D

Ма блеја, сад је померено Смедерево за 5 или 6 март а тада је 66 рођендан Звезде, биће паклено. :rockdevil:

А вечерас на женску одбојку, лига шампиона у шумицама :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.