Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Izvor - Press

Sudija poklonio pobedu Zvezdi protiv Smedereva!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče Smederevo sa 2:1 (1:0), ali su gosti bukvalno opljačkani na „Marakani"! Sudija Majo Vujović, naime, kardinalnim greškama, u dva navrata, direktno je pomogao crveno-belima da se vrate na čelo tabele.

 

Zvezda je povela u 32. minutu golom Kadua iz penala, koji je dosuđen pošto je Brazilac igrao rukom u protivničkom šesnaestercu! Ne, nije greška, dobro ste pročitali - Kadu je primio loptu rukom u kaznenom prostoru Smedereva, a potom je pao iako ga protivnički igrač bukvalno nije ni dotakao.

Ipak, sudija je pokazao na belu tačku, a igrač Zete na privremenom radu u Zvezdi postigao je gol. Doduše, i prilikom izvođenja penala Kadu je prekršio pravila, pošto se zaustavio pre nego što je šutirao, ali ni to nije registrovao skandalozni arbitar.

Ako su oni koji su gledali meč pomislili da većeg ponižavanja fudbalske igre od toga ne može da bude, prevarili su se. Naime, u 70. minutu, sedam minuta pošto je Živković posle odlično izvedenog kontranapada izjednačio na 1:1, golman Crvene zvezde Saša Stamenković umalo je izvršio ubistvo!

Mladenović je krenuo sam ka golu crveno-belih, a čuvar mreže domaćih zaleteo se na njega sa podignutom nogom i krvnički seo na njega na oko metar izvan šesnaesterca. Stamenković je za nekoliko centimetara promašio Mladenovićevu glavu, bio je to klasičan crveni karton, a Vujović je, posle konsultacija sa pomoćnikom pokazao na - aut?!

Još se nisu fudbaleri Smedereva oporavili od šoka, a mladi Darko Lazović, koji je u drugom poluvremenu zamenio kapitena Nikolu Lazetića, postigao je glavom pobedonosni gol za Zvezdu. Igrao se 73. minut kad je Savio centrirao sa levog krila, a Lazović, kojeg su gosti ostavili samog na sedam-osam metara od gola, preciznim udarcem poslao je loptu u mrežu.

Zvezda je čitav meč davila loptu, mučila se da poveže više od dva pasa i samo zahvaljujući katastrofalnom suđenju, stigla je do bodova, koji su je vratili na plus dva ispred Partizana. Posle svega viđenog, ocena je da šok terapija, kako su čelnici Zvezde nazvali smenu Vladimira Petrovića, nije uspela. Zvezda je u dubokoj komi i potrebna joj je mnogo ozbiljnija terapija od smene trenera. (M. S.)

 

Ne zovu se bezveze cigani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inače, danas sam video najvećeg policajca u državi. Prvo nas je plašio kod JNA, pre nego što smo krenuli ka NS, a posle je bio i na železničkoj kad smo se vraćali u Beograd. Kao onaj mutavi kečer visok dva i po metra.

 

I jebem mater obezbeđenju na Karađorđu, terali nas da se izuvamo na ulazu. Opet nisam video gol, svaki put kad kasnim neko ga spakuje u prvih pet minuta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...