Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

По мени Вешовић има потенцијал да постане добар или ок играч, њега спутава превелика жеља и Короман синдром, '' узми лопту, заби нос у земљу и дриблај док ти не узму лопту, ил док не бациш неку коску, коју називаш центаршут ''. Једина ствар која се поправила у његовој игри је то што више користи брзину него пре, раније је стално улазио у дуеле и сваки бољи штопер из наше реномиране лиге га је одувао при контакту.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj favorit definitivno nije , slabo to meni deluje . Mada , covek je izraziti desnjak , a vuce se po levoj strani , tako da mislim da tu igra prinudno . Osim solidne brzine nisam primetio ni sut , ni dribling , ni pas igru ... cak ni neko utrcavanje u gol sansu . Centarsut po zemlji , to najbolje zna :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Већ кренуло нагађање за прелазни рок. За Звезду се помињу Филип Костић и Филип Младеновић. Овог првог сам нешто мало гледао,овог другог ни мало али у младој репрезентацији је,ценим да је бар од Рељића бољи.

Партизан као тражи Мирића и Алексића. Желим им сву срећу што се тиче Мирића,а Алексић није лош,мада ми се чини да га неко опасно гура. Мало мало па неки текст о њему,неко га хвали,неко га тражи...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...