KazimKazim Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Otkad sam jednom odigrao 3/5 (sve tri pogodjene kvote bile preko 2,5) i dobio na 305 ulozenih 300, to sranje ne igram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Evo ja sam ispratio sve što je danas preporučivao, igrao uglavnom singlove, dobio 1200 ukupno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Danas nije previše ispogađao lik, neke je stvari omašio baš debelo, npr. Dinamo, ma promašio je 5 od 7. 3 puta po 1.50 kvota majka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 treba neka kvota 2 za vikend da se ne mucim sa 10 tekmi 1-2 tekme da dupliram Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Не може увек да погоди. Уосталом, лепо каже да се игра нпр. 4/7 или 5/7, не може ни да се очекује да ће све погодити. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Dvaes, igraj neki hokej, recimo Čikago sutra protiv Nešvila, ili Rendžerse, verovatno ću i ja to, mada retko igram na goste. Mene uvek zanima, jesu to neke utakmice za koje se misli da su nameštene ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Не, то су утакмице за које има информација о претходним сусретима, повредама, штрајковима играча, форми екипе, времену и доста других фактора. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 A, znači zdravorazumski OK tako i ja pokušavam za hokej i basket, ali ne može se reći da je uvek dovoljno. Evo jedan tip onda, u Nemačkoj je trenutno hladno do jaja, ali za vikend se vreme prolepšava i konačno počinje da dolazi proleće, vreme bi trebalo da ide u prilog golovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Ja bas odigrah lavove predloge + Mocart kladionica (gde ne bih pogodio ni singl na 1,01 kvotu) = pusiona...mada dobro ubode onaj Kluz...to samo da je rekao, igrajte singl, tipa 60-70% prolaznosti...stavio bih svih 20000 sto sam ustekao + 40 evra, pa kud puklo Samo Balkan Bet, peljesi Covica i cigane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 ja padoh na NK i one madjare sto je stavio. na te rumune kvota bila 9.25 leb ti grebem. jebiga, ne moze covek svaki dan pogadjati 80% parova, to nema nidje. najveca ponuda je za vikend, tada je najbolje ispratiti Lava i prepisati neke parove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Имао је 4/6 и 5/6 пре неки дан. Јеби га, фудбал је увек зајебан. Пре неки дан је ставио кеца на неки пар из друге аустријске, квота била 2.7 Поведу уредно 1:0 у 10-15. минуту и онда пљас, црвени картон и заврши се 1:3 Али увек је најлепше добити паре на фудбалу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 To je najgore, sto ne znas koji je par siguran...on ce nekad, kao npr u utorak pogoditi 5/6...nekad 3/7...nekad 1/7, kao danas...trebao bi bar da izdvoji, tipa - ova dva ili tri para su najsigurnija, igrajte singl ili vezite sa necim...druga dva su manje sigurna, itd itd Jbg, u neku ruku nisu lose te kombinacije preko sistema, ali uglavnom kad igras 3/5 ili 4/6, pogodis maksimalno 3 odnosno 4, cime samo mozes da povratis to sto si ulozio...u najboljem slucaju - pogodices 3/4 ili 5/6 i opet nije neka suma, a kvote prilicno zajebane...da sve pogodis - verovatnoca toga se meri u promilima...sta znam, ko voli nek izvoli, ja vise ne igram to sranje Lako cu ja da sastavim 5-6 parova laganica, nego meni fale 2-3 jace kvote da pojacam dobitak...kacam alav Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 stavih 400 na ovo, nem pojma, obradovo bih se dosta kad bi doslo http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1026-5374932-1072 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Odigrao sam ova tri para što je lik stavio, ali čisto 1 1 1, kakvo poluvreme, previše nepouzdano, i promašio je Ried, vodili su 2:0 na poluvremenu. Videcemo sta ce uraditi Nancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Hvala za hokej Stole, jos ova 3 fudbala pa da se raduem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Odigrao sam ova tri para što je lik stavio, ali čisto 1 1 1, kakvo poluvreme, previše nepouzdano, i promašio je Ried, vodili su 2:0 na poluvremenu. Videcemo sta ce uraditi Nancy И шта сад кажеш? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Super Na 3 evra dobio nazad 20 Nego, čitam mu komentare na stranici, ne mogu da verujem koliko su neki ljudi bezobrazni, znači lika napadaju kao da im on uzima pare, kao 'e rekao si da će biti iz X u 1, konju jedan nije mi prošao tiket', svi igrali sva tri para bez sistema i još svi stavljali X/1 i 1/1 da bi ukupna kvota bila oko 40, i onda ovaj kriv što je Ried vodio na poluvremenu E jesu ljudi alavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Stoji, ali mogao je reci kao kod Cibalije - igrajte 1, to je najsigurnije, za hrabrije iz 1-1 (to kazem jer je vec imao neke prelaze koje je pogadjao, pa neko poucen tim iskustvom odigra misleci da ce i sad da dodje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Valjda je jasno da je prelaz uvek za hrabrije Evo ja večeras čekam pobede Vankuvera, Finiksa, malo rizikujem na dva gola Quilmesa i kvotu preko 2, tu su Rendžersi, hendikep na Bruklin (btw bet365 ima do jaja opciju da sam biraš hendikep, tj. nema samo jedan ili dva, već nekih 30-ak komada). Sutra ću opet pratiti ovog lika na nekoliko parova, nadam se da će posle ove noći biti nekih novaca kojima će se moći raspolagati Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 za hrabrije iz X-1, pardon* Mene prodala Austrija Bec, razbi ih Volfsberger koji je u naletu, nisam se tome nadao Ostale pilicarske kvote standardno prosle, tenis i nba retko kad izdaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 (edited) pogresna tema oprostite Edited April 6, 2013 by dvaes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Ne brini cedo Bozije, sve ti je oprosteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvaes Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 taman se obradovah, i izjednacise u 94. picke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt of Rivia Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 (edited) meni prosao qpr 1x, posle crvenog kartona ocekivao sam da ce kiksnuti. uopste mi nisu mi jasni, toliko pojacanja doveli a ovako ocajno igraju. isto k'o anzi iz mahackale koji ne moze za 98 minuta da uvali jedan pisljivi gol nekoj balvaniji iz krasnodara. btw, koliko sam ispratio Lav danas izdominirao 0/7 Edited April 7, 2013 by Geralt of Rivia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Lepo vam rekoh Fiorentina 1x (sto znaci za hrabrije X ), cak i tacan rezultat predvideh Ne vidim sta je predlagao, misteriozno je nestalo sa stranice...pominje se neka pauza - naci penizija sto bi rekao Trlaia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts