Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 9k
  • Views 333.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

comment_1853750
Ne secam se toga , ustalom ovde je rech o premier ligi , ne poricem u LS smo nekada dobro a nekada loshe proshli zbog sudija , ali Mancester ove sezone u premier ligi nikada nije imao loshe sudjenje , naprotiv , o tome se radi :P

Чувени гол којим сте прошли у финале, а касније је утврђено да лопта није прешла линију.

Ma kakvi,ne bi me naterao tamo po cenu zivota.

Na TV City radim,lokalna televizija,vidimo se samo u ovom delu Backe.

Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :) :)

comment_1853751
sta radis?

Video montazu (uglavnom nelinearnu) i audio montazu i produkciju.

Добро је, већ сам се уплашио да си један од одговорних за онај ноћни програм на Супер ТВ.. :) :)

:)

Svi pljuju taj nocni program.Jednom sam uhvatio kada su neke ribe plesale na "Seek And Destroy". :)

Edited by lemmy sixx

comment_1853917
Mnogo manji penali su se sudili nego taj protiv Atletika , a i logicno je da jedan od najtrofejnijih klubova Evrope , na svom stadionu ima blagu naklonost sudija , trebalo bi i cesce i vishe da je ima , na primer upola kao Mancester J. u Premier ligi i ja sam zadovoljan .

Fer plej,nema sta. :)

comment_1854114

"Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana."

Izvor:Sportski zurnal.

comment_1854160
"Po saznanjima naseg servisa,fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu protiv igraca Mancester Junajteda:Vejn Runija,Karlosa Teveza,Darena Flecera,Ji Sun Parka,Dmitra Berbatova i Patrisa Evre radi koriscenja nedozvoljenih stimulirajucih sredstava.Naime,sumnja se da su navedeni igraci pocetkom sezone,uz odobrenje menadzera tima Aleksa Fergusona,koristili nedozvoljene anabolicke steroide radi poboljsanja fizicke kondicije.Istraga je u toku,a vise o svemu tokom narednih dana."

Izvor:Sportski zurnal.

Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske .

Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica .

E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!!

comment_1854205
Samo Zurnal nije objavio sve , nezvanicno se zna da su korisceni konjski steroidi , na to se ljudi ne testiraju pa do sad nisu bili otkriveni , ali sumnja se da je Ferguson,inace poznati konjusar, poceo davati steroide igracima pocetkom 90-tih , tako da ako se tvrdnje dokazu tacnim , Mancesteru ce biti oduzete sve titule koje je osvojio u tom periodu , ukljucujuci i evropske .

Pored navedenih igraca tu je i Rio Ferdinand , koji ima sindrom "Merion Dzons" (o kojem je svojevremeno pricao Dusko Korac) , faca i zubi su mu se izoblicili , likom podseca na cuvenog trkackog konja Kazanovu iz ergele Zobnatica .

E moj Vidicu i Tosicu , bezite odatle dok jos ima vremena !!!

U Juventus, njihove doktore tesko hvataju :lol:

comment_1854540
Ja mislim da ce Ljajic imati veci problem...on je mladji,jos u razvoju,ti konjski steroidi ce mnogo stetiti njegovom mladom organizmu.

Sumnjam da ce posle ove afere , kad se dokazu cinjenicama , uopste ici u taj "Teatar dopinga "

Ziveo fudbal , konjusari na hipodrom !!!

Edited by Hail Metal

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.