Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1864894

Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija :) ...a i nisu za bolje

• Replies 9k
  • Views 335.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

comment_1864912
Mozda neki trio..kosan,djoric i boskov...kosan bi pio sve sto mu daju.djoric bi menjao spiceve odbrambenim igracima kada je rezultat nepovoljan,a boskov bi bio boskov...blue square south bi im bila sledeca destinacija :) ...a i nisu za bolje

Boskov jeste matori demagog,ali je u svoje vreme bio odlican trener,tako da ga bas ne bi trebalo mesati sa ovim personama.

Ja mislim da bi najbolje resenje bio strucni tim u sastavu:Kosan,Djoric,Jesic,i Miskov predlog,Santrac.Uz naravno,pracenje budnog oka Zivadinovica.I eto ti trajnog resenja.

comment_1872558

hahaha kol'ko je jako spuco da ni to sto je golman bio na putu lopti nije moglo da je spreci da udje u gol :D

e ovo sam cekao da se nadoknade sve utakmice, dosta mi je bilo onog ako bi dobili imali bi 5 bodova vise, sad imamo 5 bodova vise, ali ono sto me mnogo vise raduje je igra koja je sve bolja i bolja

idemo na jos 4 trofeja B)

comment_1875514

Zasluzena podela bodova u Liverpulu , nazalost trka za sampionsku titulu je sada definitivno gotova , fascinantno je da su Sitijevci pruzali 200 % svojih mogucnosti , bash protiv Liverpula , dok to nije bio slucaj kad su igrali protiv gradskog rivala , to dovoljno govori ko je josh uvek najveci klub na ostrvu , bez obzira na trenutno stanje .

YNWA !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.