Jump to content

Premier Liga


.:Thor:.

Recommended Posts

Kokice , sto stavljas tako monstruozan avatar ? Ko da gledam omot Cannibal Corpsa ....bljak

 

Sumnjiv je taj Roseti kolko i Mancester u proteklih 19 god , svi znamo zbog cega , a pitate se zasto je Bekam sad presao u Milan , odgovor se sam namece , pa u SAD-u su otkrili da poseduje konjske steroide (koje nosi josh iz perioda kad je saradjivao sa konjusarem Fergijem ) , i od straha da ne zavrsi u celiji sa Merion Dzons , pobegao je kod Rosetijevog kuma , Berluskonija .

 

Kako vas bre nije sramota !

Share this post


Link to post
Share on other sites

u ligi shampiona su josh dobri u odnosu na premijer ligu. danas su imali 80% vremena loptu us vom posedu, ali nema trika da daju gol. isto kao protiv boltona, samo shto je tada onaj nesrecni bendtner dao gol pred kraj. van persi je definitivno trebao da igra u prvoj postavi, onaj bendtner sve usere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lampardov start je bio cisti crveni,tu nema diskusije.A zaboravljas i na onaj zlocinacki potez Bosingve kada je sudija ladno iskulirao.Pa ono je za Goli otok a ne za crveni!

U svakom slucaju,zasluzena pobeda Liverpula,samo sto cisto sumnjam da ce uzeti prvenstvo...mogu oni pobedjivati direktne rivale,kada bodove gube protiv pilicarskih timova.Sve rivale posibali,a od kojekakvih Boltona,Stoukova,Halova,i slicnih kikiriki pasuljara gube bodove.Tako se ne uzima titula.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bash tako kao sto kaze lemmy sixx , zasluzena pobeda , Dzerard je startovao na loptu djonom jedne noge , dok je Lampard direktno u noge sa oba djona , pravila se znaju , crveni karton a Bosingvu treba oterati u Sibir , ili ga poslati u neki ring , tamo bi se bolje snasao,Liverpul je bio mnogo bolji , igrac preokreta je Benajun , kojeg iskreno ne volim previse , ali danas je ucestvovao kod oba gola .

 

Drago mi je da je pobeda zabelezena iz igre , a ne kao neki Hipodrom klubovi sa penala .

 

YNWA !!!

Edited by Hail Metal

Share this post


Link to post
Share on other sites

bolja igra liverpula, neosporno, a bosingvu i da je iskljucio u 92., minutu, ne bi uticalo na rezultat, lamparda je alonso jos sutrnuo, prilikom onog uklizavanja, a sudija mu dao crveni

 

dzabe vam sve, titulu necete da uzmete, a ovakva rezirana pobeda vam ide na cast. cigani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...