Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

nisam skoro prochitao vecu glupost..

A DA KUCAM VELIKIM SLOVIMA? Taj Materaci jedini ima timskog duha,izrazen voljni momenat,spreman na sve zbog pobede-cao Zizu-ostalo su pedercine isfolirane kao i ovi nasi klosari sa splavova okiceni brojanicama i krstacama.Btw,pogledaj moje komentare pa ces videti da ne volim ni jedan talijanski klub.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog cega?Sjajan i perspektivan mladi igrac koji je pruzio odlicne partije u sezoni.

Mene cudi sto nije uvrsten Kaka.Jeste da igra u Milanu koji je ocajan ove sezone,ali da nema njega Milan bi bio u dnu tabele.A i objektivno je najbolji igrac sredine terena u Italiji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

inter je olesio onaj mrtvi, MRTVI milan bez skoro celog standardnog veznog reda (viera, dakur, figo, stankovic). milanu nije falio mislim niko (ronaldo ne igra od pocetka sezone). i posle su oni kao fol legitimni prvaci evrope i sveta. 25 bodova. ok, ako dobiju sve tri zaostale (a nece) bice samo 16...

 

 

Centre Midfield: Javier Zanetti (Inter)

:)

kakva glupost

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Navijam za JUVE oduvek.......u TOPICU Premijer Liga sam napisao za koga navijam i srce dajem.......

inace kada je JUVE ispao u Seriju B i dalje sam svim srcem bodrio klub.....

sad posto ne mozemo da osvojimo Skudeto ja biih voleo da budemo 2 ili 3 pa da idemo u UCL a ako ne budemo 2 ili 3 barem 4 pa da isto idemo u UCL.........znaci cilj nam je da udjemo u UCL.........

ForzZzA JUVEEEEEEEEEEEE.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nedavno su njih trojicu naveli kao moguca "pojacanja"...kuku lele ako ih dovedu.Soderi sva trojica.

Nedavno sam cuo da je na leto Juventus spreman za pojacanja da izdvoji 60 miliona.Trebalo bi jos. :da:

 

daj boze da dovedu nekog ali ne ovu trojicu.......nikako............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maicon:"Do kraja karijere u Interu"

 

Monday, 31 December 2007

 

2006. je dosao za 6 miliona eura iz Monaca i odmah sve odusevio.Douglas Maicon,26-godisnji reprezentativac Brazila i desni bek ekipe Intera.Zbog njegovih igara je i kapiten Zanetti promenio poziciju i presao u sredinu terena.Trenutno po mnogima i najbolji desni bek na svetu je zadnjih dana u centru paznje.Nije tajna da Chelsea i Real nude astronomske cifre za ovog igraca ali predsednik Moratti sve to glatko odbija.

A nedavno je i sam Maicon svojom izjavom otklonio sve sumnje i strepnje navijaca Intera.

 

"Moja zelja je da ostanem u Interu sto je duze moguce.Sto se mene tice voleo bi ovde ostati do kraja karijere"-kaze Maicon.

 

Mediji u Italiji isticu da bi reprezentativac Brazila mogao da produzi ugovor do 2013 godine a ovaj aktuelni mu istice 2010.

 

Maicon je karijeru zapoceo u Cruzeiru 2001 godine a od tada je skupio 28 nastupa za reprezentaciju Brazila i postigao 4 gola.

 

 

Maicon.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van der Vart od leta u Juventusu

Subota, 5. januar 2008. 12:48

 

Holandski reprezentativac Rafael van der Vart neće produžiti ugovor sa bundesligašem Hamburgom, već će karijeru nastaviti u Juventusu.

 

Nemačka štampa u subotu je objavila da su "stara dama" iz Torina i sjajni igrač sredine terena već sklopili ugovor "težak" 15 miliona evra, koji će na snagu stupiti ovog leta, kada Van der Vartu ističe ugovor sa Hamburgom.

 

Nekadašnji član Ajaksa prethodno je odbio produžetak saradnje sa sadašnjim klubom, koji mu je, prema pisanju tabloida "Bild", ponudio deset miliona evra za naredne dve sezone.

 

Interesovanje za holandskog "vezistu" nedavno je pokazao i Čelsi, ali je ipak presudila Van der Vartova želja da se preseli u Torino. On je tokom proteklog meseca nekoliko puta izjavljivao da želi da postane član Juventusa, što mu je konačno i uspelo.

 

"Stara dama" ne odustaje od još jednog velikog pojačanja, a to je Frenk Lampard. Ipak, na ovom polju su šanse za uspeh daleko manje, budući da su taj fudbaler i Čelsi blizu potpisivanja novog ugovora, kojim bi se Lampard obavezao da će ostati na Stamford Bridžu praktično do kraja karijere.

 

(Tanjug/MONDO)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Extra za JUVE...........YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...........

sad ce biti bolji tim........i posto smo ispali u seriju B (znate zasto) sad nam samo treba novi igraci jer su vecina otisla i da napravimo dobar tim i sledece godine na skudeto..........

ForzZzA JUVE........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...