Jump to content

Serie A


Zagrivuk

Recommended Posts

Ma Juve treba da krene od nule, promena uprave, medicinskog osoblja, rasprodaja dobrog dela igraca! Ako Modji na sudjenju dobije, mozda mu smanje kaznu i preuzme Juve naredne godine, taj je bar znao da napravi tim i dovede extra trenera.

Ovo jos i nije nista, 4-1 izgube kuci od B. Minhena, ispadnu jos u grupi. Puknu od fulama 4-1. 17 izgubljenih i neresenih utakmica :no::no::no: To je vec sramota.

Da ponovim UPRAVA NAPOLJE, SABRATI GRESKE PREDHODNIH GODINA, POCETI OD NULE. Jer ovo je mucenje za tako jedan veliki klub kao sto je Juventus :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citam sad da se Chielini zali na sudjenje, a covjek ladno izlomio svakog zivog i prosao bez crvenog kartona. I ona skalamerija od Grossa se napalila na fajt. Ko da su htjeli namjerno da povrijede nekog od igraca Intera pred mec sa Barselonom. Al svaka im cast, jos ne vidjeh da je neko onako isprebijao Interove igrace ka oni veceras :haha: Raspad od tima, podsjecali su na timove poput Kijeva isl. koji su dosli da Meacu se brane i krljaju do zadnjeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Citam sad da se Chielini zali na sudjenje, a covjek ladno izlomio svakog zivog i prosao bez crvenog kartona.

 

Nisam gledao celu tekmu,ali po ovome sto sam gledao sudjenje je bilo korektno.I to je istina,da treba da bude sretan sto nije popio karton.Barem u onom slucaju kada je skrljao Stankovica.Ali dobro,on je samo sjebao reklamu na ulasku u tunel,za razliku od onog majmuna Grosa koji je imao obraza da ostane na terenu i kenja sudiji kada su svi vec sisli sa terena.Mrzim takvo ponasanje.

Edited by lemmy sixx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...