Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1644879

Јебем ти Немце и кладионицу. Не знам како је овај проклети Дуизбург последњи, кад год ја одиграм против њих они победе.

• Replies 2.4k
  • Views 104k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Kurca baba vecerala

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Маузер, наш човек.   Јебем ти матер шоптарску, Пеп. Говнару смрдљиви шиптарски. Најбољег бека данашњице гураш у средину. Откриваш топлу воду после толико година. Открио да је Ван Бујтен штоперчина

• 2 weeks later...
comment_1668031
Ako Bajern ne bude pazario nesto na leto,u LS ce pusiti karu.

Bajernu treba prednji vezni,mozda jedno krilo(ne znam kakav je onaj Sosa nije skoro uopste igrao),zadnji vezni...

Trebe i malo odbrana da se pojaca,videcemo kakav ce onaj Brazilac da bude.

comment_1668040

Za prednjeg veznog u Bundesu nema boljeg od Diega. Para ima, samo ne znam da li je voljan da jos uvek igra u Bundesu.

Zadnji vezni je nepotreban. Dolazi Borovski, tu je Olt, moze i Bomel, Demikelis.

Odbrana najvise skripi. Lusio najverovatnije ide.. Izjavio je da mu je u Nemackoj hladno. Covek igra 10 godina u Nemackoj, a tek sada mu je hladno. Van Bujten je nepouzdan...ali za ligu vrsi posao. Bilo bi dobro kad bi doveli zaboravljenog Meceldera ili Mertezakera.

comment_1668054

Zbog Lusija sam se 100 puta iznervirao...majmuncina! Ne mogu da gledam kad oduzme loptu i onda dribla do protivnickog 16-terca.

Vart valjda igra po levoj strani. Ispravi me ako gresim. Ta pozicija je dobro pokrivena. Riberi za ofanzivnu i Svajnstajger za defanzivniju varijantu. U svakom slucaju, od viska ne boli glava. Posebno kad je Vart u pitanju. Ne znam kako stoje pregovori Juventusa sa njim.

• 1 month later...
comment_1710095

moj dusko ce potpisati za bajern. zato sto je najbolji bek u bundesligi a bajern najbolji klub bundeslige.

jedno s drugim ide,prosta logika!

comment_1710464

nije valjda da napusta Vader Bremen?!

opa sele,ce castis jednom se igra u klubu hasana salihamidzica. secas se predproslog leta one nase dogodovstine sto sam ti pretpricavala na hasanovoj jahti?

ako je bogat ugovor nek je sa srecjom, ispod 200,000 jevreja nedeljno da ne prifata!

uostalom verujem da si ga savetovala takoj nesto slicno,plavusice moja pametna. ;)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.