Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 103.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Kurca baba vecerala

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Маузер, наш човек.   Јебем ти матер шоптарску, Пеп. Говнару смрдљиви шиптарски. Најбољег бека данашњице гураш у средину. Откриваш топлу воду после толико година. Открио да је Ван Бујтен штоперчина

comment_2334226

Nek puše kurac glupe Švabe, šta bi im falilo u Engleskoj? Jeb'o im ja mater, niko neće u Premijer iz te njihove lige.

Nek puše kurac glupe Švabe, šta bi im falilo u Engleskoj? Jeb'o im ja mater, niko neće u Premijer iz te njihove lige.

comment_2334393

Реално, Немци тренутно имају много боље голмане од Енглеза.

Погледај сам репрезентацију и све ти је јасно.

Не кажем да Немачка има врхунске голмане, али су тате за Енглезе по том питању.

comment_2334475

Koji bre?Pa to sve teski prosek ili ispod proseka,nista bolje od engleza.U principu,trenutno u svetu vlada velika golmanska oskudacija.Setite se samo kakvi su golmani harali do pre 10-15 godina,pogotovo kod italijana i nemaca,pa mogao si tri reprezentacije samo od golmana sastaviti.Sada dobre golmane imaju samo spanci,sve ostalo je manje/vise teski kurac.

comment_2334558

Нереалан си, јебем му матер...па то није нормално колико си нереалан.

Јесу просек, али Немачка има боље голмане. Погледај само репрезентацију. Имају Нојера који ће бранити још 10 година. Кога има Енглеска?

За Шпанију се слажем.

comment_2334573

Pa taj Nojer je sam po sebi suv kurac od golmana.Takvi su nemcima do pre 10 godina igrali u klubovima u donjem delu tabele.Ajde pored njega navedi barem jednog golmana koji je toliko bolji od onih engleskih invalida?Ne mozes,zato sto ih nema,isto smece.

comment_2334580

Адлер из Левера је бољи од било ког вратара из Енглеске. Требало је буде бр.1 на СП, али је повредио ребра, па није ни путовао на првенство.

Чак је и голман Дортмунда, Вајденфелер доктор за енглеске голмане.

comment_2334606

Нереалан си, јебем му матер...па то није нормално колико си нереалан.

Јесу просек, али Немачка има боље голмане. Погледај само репрезентацију. Имају Нојера који ће бранити још 10 година. Кога има Енглеска?

За Шпанију се слажем.

Поредити Нојера са било ким из Енглеске је просто смешно.

comment_2334650

koliko kapiram,mislim da su i jedni i drugi kikseri...nisam nesto preterano pratio nojera,al znam dosta kiksera iz nemacke...pokusalisu za reprezentaciju da im brane i vise,but,ovaj,onaj,al sve lose...nemci su pre svima krali igrace,al nisu ukrali golmana...neko mi je rekao da obratim paznju na benaglia iz volsburga...nije los golma,samo sto ga nemci nisu regrutovali na vreme kao sto samo oni znaju...

comment_2336221

Адлер из Левера је бољи од било ког вратара из Енглеске. Требало је буде бр.1 на СП, али је повредио ребра, па није ни путовао на првенство.

Чак је и голман Дортмунда, Вајденфелер доктор за енглеске голмане.

Ја симпатишем Дортмунд, али Бајденфелер им је најслабија карика у екипи. Ако ће нешто да појачавају прво голмана. За Адлера се слажем да је бољи од свих Енглеза голмана. Ван дер Сар је класа за све њих иако има 100 година.

Овако нешто само у Енглеској може да се деси :)

http://www.youtube.com/watch?v=kS57SvZN8yE

Edited by serblackbeard

comment_2336359

Benaljo je prvi golman svajcarske reprezentacije,i meni deluje prosecno,Nojer je odlican,Adler je solidan,a od Engleza nije tesko imati bolje golmane,trenutno jedino Hart deluje da nesto vredi,ali je i on kikser...

a sto se tice ranijih nemackih golmana,Kepke im je nekoliko godina bio standardni golman,a branio je u Nirnbergu i Ajntrahtu,koji se sigurno nisu borili za trofeje...

comment_2336377

a sto se tice ranijih nemackih golmana,Kepke im je nekoliko godina bio standardni golman,a branio je u Nirnbergu i Ajntrahtu,koji se sigurno nisu borili za trofeje...

Кан,Леман? Не зајебавајте,Немци су имали најбољег голмана кога сам ја икада гледао.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.