Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 169.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2615170

Je l' zabranjeno otpustiti Murinja? Uprava Reala čeka potpuni raspad sistema ili šta? Koliko su jadno odigrali protiv Granade, bilo smešno za gledati, ekipa sa dna tabele ih zgazila, realno bolje igrala i potpuno zasluženo pobedila; Real potpuno ravnodušno odigrao.

comment_2615328

Slažem se. Izvedi onda rezervni tim na teren i neka se dokazuju protiv Granade. Šta je onda sa onim svađama i podelama unutar tima? Ako su se tako lepo složili da se u Primeri samo bezvoljno šetaju terenom, otkud sukobi u timu?

• 3 weeks later...
comment_2622179

ja sam oduvek govorio da španski cigani i engleske secikese nameštaju više od Žabara

comment_2622201

Da se ogradim, moj post nije bio vezan za nameštanje, nego eto zanimljiva situacija, na kraju je Valjadolid pomalo iznenađujuće dobio utakmicu. Smešno mi je pomalo što ljudi na svaki čudan rezultat reaguju tim pričama za nameštanje. Onda je Real namestio pola utakmica ove sezone, a zapravo jednostavno igraju očajno. Granada ih dobila iz keca u kec, pa šta, uništili su Real u toj utakmici. Svaki drugi korner Real prima gol, nisam video kako su od Deportiva primili gol, ali ono, jurili su rezultat ove godine u pola utakmica iz prostog razloga što su smotani u svom šesnaestercu :)

comment_2622302

како не, Енглези се убише од намештања

not

Ne budi smesan.

ja sam oduvek govorio da španski cigani i engleske secikese nameštaju više od Žabara

Da li namestaju vise ne mozemo tvrditi,ali da namestaju podjednako to je cinjenica.

comment_2622761

пише да хоће, ово је линк

http://socsportslive.com/?dfbrgnrrfv

ако не буде радио, имате на теми за екипу објашњено шта и како са стримовима

ја гледам у torrent stream-у на овом линку http://avod.me/play/655d1bab0b94944c9bed4af9575d3eaadd40b4c8

слика је фантастична

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.