Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2413792

napadaaaaaj...ma nemas igraca...napadaj...coukonkok mamu vam jebem genocidnu,picke nemacke...sto ne volim te nemce,treba ih sve pobiti...ove ruzne sto se nisu prale,treba zapaliti...dominiramo u svim sportovima,u svim konkurencijama,opstimo im sa majkama...nismo kinezi pa da igamo samo ping-pong,rusi da se rvemo,britanci da igramo karling,jednostavno smo svetrani i jebemo na svim poljima...svaka cast nasim devojkama...em su bile bolje,em su lepse,a i ona kurvetina nam u trecem setu ukrala 3 poena...toliko je bila ruzna i debela da nije mogla da igra odbojku,pa je odlucila da bude sudija...nikada nisam znao sportski da podnesem pobedu,uvek me uradi na neki hejt...a jos nemce mrzim ko nemce...bas se lepo uklopilo...

• Replies 502
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zenski sport

• Онај жути картон је пресудио. Драже ми је ово него 50 Дејвис купова и Ђоковићевих Мастерса.

• Osvojile kurve. Nisam gledao, boli me kurac.

comment_2413808

Јеботе, лига нам не вреди ни пребијене паре (мислим и на мушку и на женску одбојку), услови очајни, али зато доминирамо у обе конкуренције. За свако поштовање. :srbija:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
comment_2436146

Одбојкаши нам опасно киксирају на Светском купу. У три утакмице три пораза: од Аргентине лаганих 3:0, од Пољске 3:1 и од Ирана (!!!) 3:2. Прве три репрезентације иду на Олимпијске игре. Како је кренуло, неће се добро завршити. Следећу играмо са Јапаном.

comment_2436154

Па сигурно хоће. Колико се сећам, требало би да има на пролеће неких квалификационих турнира. Али је безвезе ово, било би лепо што боље да се прође јер је Светски куп ипак престижно такмичење.

• 2 months later...
comment_2471440

ne pratim odbojku bas nesto preterano...bude nekada tekma,pa malo propratim...ono,bude na rts-u snimak kada se vratim iz grada,pa malo gledam...jebi ga,ne zanima me,al volim kada nasi osvoje titulu,onda mi banja...bilo muski,bilo zenski...u principu volim i kada u bocanju budem najbolji,samo da terorisemo zgadiju...

sve u svemu,mi ne treba da se brinemo za taj sport...nase mladje kategorije sabijaju...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.