Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 316.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_2231794

Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako.

Osim toga, doveli smo coveka samo malo treznijeg od Radise, opet ce nam biti cupanja kose zbog golmana.

comment_2231834

citat iz novosti:

U POSLEDNjE vreme Brazilca Klea mnogi bi želeli da vide u dresu Srbije. Čelnici FSS kažu da je na potezu Antić.

- Tema je ozbiljna da bi se slale poruke o Kleu preko medija - rekao je Antić, a tek insistiranja da kaže još nešto o igraču Partizana proširio je odgovor: - Kvalitetan je igrač, ali u ovom trenutku birokratski ne može da igra za Srbiju. Opredeljenje društva u odnosu na situaciju je jasno.

Da li neko moze da mi objasni poslednju recenicu :confused::confused::confused:

Kakvo opredeljenje, kog drustva i koju situaciju!?

comment_2231838

Nesto nisam siguran da je drustvo reklo da nam trebaju ona dva vola u spicu a da je kleo suvisan ili nepotreban!

Da ne bude zabune..nemam neko misljenje o tome..samo me nervira ta vrsta demagogije!

Edited by Ozziris

comment_2231841

kakvi bre volovi?

kleo je suvisan...i to znaci da ne moze da igra,nije nas...dao je golove helsinkiji i anderlehtu,to ga ne cini igracom...i nismo mi mesto de ce otpaci raznoraznih zemlaja da igraju...

Edited by Trne-svetska mega faca

comment_2231845

Opet kazem..nisam ni rekao da treba da igra, nego da me anticeva demagogija nervira..skrivanje iza nekakve samo njmu poznate birokratije i izbora drustva! Da je drustvo moglo da bira platilo bi volovima (zigicu i pantelicu) carter let pravo kuci sa SP-a!

comment_2231853

Nije klasa , ako ce mo iskreno ko garantuje da bi u repki davao golove , pa Kezman , Pantelic i ostala boranija su igrali jace lige , u jacim klubovima i bili najbolji strelci , i za njih se govorilo da su klasa , a u repki kara banana .

comment_2231874

Ja ne mogu da verujem koja kolicina ljudi gleda tako bezdusno na sport i kenja o nekom poslu, profesionalizmu... A gde je neka jebena rec, obraz, uverenje...ili je samo bitno da se strpaju pare u dzep i da te vidi vise menadzera? Covek koji se pre 2-3 meseca prikljucio akciji "I ja sam Zvezdas" sada dolazi u Partizan, a i to da bi valjda vratio mesto u reprezentaciji, s obzirom da brani jednom u mesec dana vec 5-6 godina. Ne moze bre to tako.

Totalno se slazem, iako navijamo za razlicite klubove :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.