Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Eh, to je otprilike to. Još samo da napomenem da je ovo najgenijalnija serija u proteklih 10 godina.

Fenomenalna serija, meni je interesantna sa aspekta sto dok gledam mogu da razmisljam i da analiziram o cemu se radi i ideje coveka su stvarno genijalne, eh da i mogu reci da to jedina serija koju doktori gledaju.

...

dosadno

vise volim da gledam Dr. G

you lost me at hello...

• Replies 326
  • Views 37.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Dok sam gledao ovu poslednju epizodu,pade mi na pamet koliko je serija postala sranje i sve ociglednija sapunica,otkad je prestao da komunzemira palilulce...kad ono na kraju...

vicodin.jpg

Nadam se da ce opet bude onaj stari.

Ja sam trenutno na 11oj epizodi ovog najnovijeg serijala, nemam vise snage da gledam koliko je pocelo da smara...

Ima li neko dobar prevod za prvu i drugu sezonu? Na srpskom naravno.

Uzeo sam bio te dve sezone na disku od druga (posto me mrzelo opet da skidam) i prevod zuri mnogo. Na internetu sam nasao jedan al isto zuri kao i onaj.

Uglavnom su tu najbolji prevodi :D

Odgledah malopre 12, 13 i 14u epizodu, mnogo su zabavne bile, cim nema Kadijine keve sve je zanimljivije, ide mi baba na kurac mnogo.

Osim kad je sedatuje :D

kraj 16.epizode je nesto najbolje sto sam skoro video! "My body is a cage" kao da je pisana za House-a!

Srdaland spojler: a tek Vilsona :haha:

Ja sam ovo pogledo do 13. epizode poslednje sezone, dakle pojavilo se još 3-4 u međuvremenu. Samo da napomenem da me čitava ''Huddy'' priča prilično smara, osim četkice za zube, ali koliko čujem nakon 14-15. epizode počinje razjebavanje. Kao i uvek.

• 1 month later...

Ne zvuci lose, preslusao sam ga par puta do sada.

Najveci je problem sto ne mogu ozbiljno da ga shvatim, cim mu cujem glas vidim Hausa kako se sprda za klavirom. :haha:

Edited by -Mare

• 2 weeks later...

Уф, ја сам мислио да неће ни бити осме сезоне, тако да је ово за мене добра вест :haha: Добра ова последња епизода, чека се крај сезоне следеће недеље

Jos uvek nisam pogledao ovu poslednju, moram danas pod hitno to da uradim, ove zadnje epizode su sve neizvesnije...

Iskreno se nadam da ce osma sezona biti poslednja, samo otaljavaju seriju...

Све више личи на шпанске, хехе. Ја сам стварно мислио да ће наредна епизода бити и крај серије, и све је имало смисла. Ко зна на шта ће личити осма, али знам да ћу је гледати

Bice i deveta sezona koliko ja znam. Lori je trazio 50 miliona da mu daju da snimi i devetu sezonu i rece mi neko da su ovi iz studija prihvatili.

• 3 weeks later...

Ovi na Blicu su teski imbecili, po ko zna koji put objave vest o poslednjoj epizodi sezone neke serije, i najveci spoiler krnu u naslov, da nikako ne mozes da ga izbegnes :angry: Evo danas o Hausu, izbegavajte ako niste gledali.

• 1 month later...