Posted February 27, 200223 yr comment_4884 Ok za one koji su ih slusali, ne samo i culi (a mogu i oni ). Sta mislite o njima?
March 1, 200223 yr Author comment_32612 Zar je moguce da njih niko nije slusao i da o njima niko nista ne misli .
March 1, 200223 yr comment_32629 Ja bi trebala da nabavim njihove CD's...Pa kada to uradim i preslusam ih... Sledi moje misljenje
March 2, 200223 yr comment_32794 OK, slusao sam ih ja i volim ih. I muzicki a i zato sto su bili clanovi IOT-a ))
March 3, 200223 yr comment_33099 Imam samo kompilaciju 'Revelations' ali trebalo bi konacno da uzmem albume makar da preslusam... mnogo mi se svidja 'Preacher Man' (i spot ) i posebno 'Psychonaut lib. III'... 'pray noooow...'
March 3, 200223 yr Author comment_33159 Preacher Man je na Dawnrazor albumu, ali ja ti za pocetak preporucujem Elizium album. Po meni remek delo Gothic muzike.
March 5, 200223 yr comment_33731 Malopre sam preslusala Dawnrazor - nije los, ali previse vuce na Sisterse. Dobro, bili su jos mladi
March 6, 200223 yr comment_33818 Heheh, imam sve osim Laure na mp3, a Lauru dobijam ovih dana Nego danas (a i prethodnih par dana) vrtim ovaj Earth Inferno i nikako da ga skinem sa playliste :mrgreen: Naravno da ne bude zabune povremeno "zivnem" atmosferu sa necim drugim...
March 6, 200223 yr Author comment_33991 Nemoj da mi vredjas Fieldse usporedjujuci ih sa drugim bendovima ! Pazi Carlov glas uopste ne lici na Andrewov, a ritam na bubnjevima je kod Sistersa onaj klasicni engleski gothic rock ritam, dok je kod Fieldsa poprilicno slobodan . A i muzika Fieldsa je makar na Dawnrazoru brza nego sto je kod Sistersa inace (doduse na Eliziumu je porilicno spora ali ni slicna Sistersima niti bilo kom drugom bendu ). A konkretno tekstovi su im razliciti; bave se ne bas slicnim tematikama. Fieldsi stvarno po meni nisu bas za usporedbu sa ostatkom muzicke scene . Demonic jesi slusao The Tower (sa Dawnrazora), i jesi li preslusao celi Elizium i Zoon, i kako ti se cine?
March 8, 200223 yr comment_34421 Ono sto sam ranije cula od Fildsa mi se veoma svidelo - mislim na Revelationse i jos poneku pesmu sa strane, u odnosu na to mi je Dawnrazor nekako mlak, i na_prvo_slusanje podseca na SoM... uostalom, sami su rekli u pesmi 'Reanimator': 'we look like Sisters'
March 8, 200223 yr comment_34444 Odlicni su, smao nisam imala priliku u skorije vreme da ih cujem, jer mi CD-player nije tu:( Demonic ocekujem od tebe Lauru
March 9, 200223 yr Author comment_34659 Laura je dobra stvar ali ima toliko boljih. Ne znam se ljudima toliko svidja bas ta stvar.
March 16, 200223 yr comment_36516 E da, zaboravih, ovaj Zoon je totalno drugachiji od svega ostalog od fieldsa, gotovo da vuche na death/thrash metal :-) Mora da mi se zato i toliko dopao! btw. Lauru jos nisam dobio, al' bice bice... bbtw. I, Brano, kakvi su utisci... :?: Inache moja favorite pesma od Fieldsa je "Celebrate" :-)
March 17, 200223 yr comment_36852 sanguinia>>>Pa "Zoon" i nije album Fieldsa nego McCoyevog benda Nefilim.<<< Tacno! Nefilim je izdao album Zoon.
March 18, 200223 yr Author comment_37111 McCoy od kada je otisao iz Fieldsa je bio u tripu da radi neki Industrial. Nikad nije radio trash ni death metal. To je ispod njegovog nivoa . On covek radi pravu muziku . Ali Zoon je odlican album, narocito poslednje dve (tri) stvari Zoon I, II i III. Album bas odise nekom moci .
March 18, 200223 yr comment_37168 Aj sad ne kenjaj... JA samo kazem kako mi zvuchi Zoon. I dopao mi se. End of story.
March 26, 200223 yr Author comment_38626 A kakve veze ima Darzamath sa Fieldsima. Mozda ima, a da ja ne znam pa ako je tako samo pojasni to malo molim te :? :?.
May 1, 200223 yr comment_49540 Elyzium je stvarno predivan album! Jedino sto For Her Light totalno iskace iz opsteg koncepta, al ajde... Inace mi se najvise svidjaju Submission i Sumerland jer me podsecaju na mog omiljenog Psychonauta
May 1, 200223 yr Author comment_49627 Elyzium je stvarno predivan album! Jedino sto For Her Light totalno iskace iz opsteg koncepta, al ajde... Inace mi se najvise svidjaju Submission i Sumerland jer me podsecaju na mog omiljenog Psychonauta Jeste, For Her Light i Paradise Regained odskacu, ali su ih ipak lepo ukomponovali u one prve cetiri pesme.
May 21, 200223 yr Author comment_55983 Fieldsi izgleda nastupali pre cetiri dana u Leipzigu na Wave Gotik Treffen festivalu. Ako je to istina, a po svemu sudeci jeste, jel zna neko kako je bilo? Jos jednom cu zaplakati sto nisam otisao na taj festival :cry: