Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1490415

Evo mogla bi ovde da se prenese diskusija sa Ark teme, heh. Od njegovih solo radova, najjachi ubedljivo mi je "Worldchanger", sa koga upravo mi i najvise fale pesme na zadnjem Jornovom izdanju "Live In America", dok mi je "Duke" ok, ali prosecno albumce, a pesme sa njega dominiraju prvim diskom. Te mi je drugi disk, sa mocnom Dio obradom, Beyond Twilightom i verzijom "Perfect Strangers"a kako ga ni Gillan nije otpevao vec 20 godina minimum, mlogo zanimljiviji za slushanje. A vredi spomenuti i "Soulburn", meni jedna od naj Masterplanovih pesama.

• Replies 81
  • Views 12.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1490740
I Avantasia-i...

Mnogo volim njegov glas, kao i njegov pristup muzici.Imam od njega Unlocking the Past, kao i Allen/Lande - The Battle na originalu, i oba razaraju.

Ah da...ja potpuno zaboravih da peva i na Avantasii...sad mi se tek oci cakle :D !Ma covek je car!

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • Author
comment_1545281

Former MASTERPLAN singer Jorn Lande is currently at Tommy Hansen's Jailhouse Studio in Denmark mixing his new solo album for a March 2008 release (to be made available under the JORN banner). "We are planning to come see many of you guys and gals around Europe next year — and hopefully other parts of the world as well," states Lande.

comment_1545415

E ja ko što sam već napisao na temi o Arjenu da Jornov vokal preti da mi žešće dosadi jer se sad već može čuti u svakom prog/power/melodic projektu. Jeste da jako cenim njegove vokalne sposobnosti i sav dosadašnji rad ali mislim da ga ima previše svuda gde god se okrenem...

comment_1545464

Pre nekih desetak godina sam cuo "Labour of love" i bio ubedjen da slusam Coverdale-a. U stvari radilo se o bendu (projektu) Snakes "Once bitten..." Marsden & Moody & Lande, posveceno tada poginulom Cozy Powell-u. Mnogima je Coverdal uzor ali ako je neko njegov glasovni klon to je onda ovaj covek.

Mada, mislim da on moze sa svojim glasom da radi sta hoce. Dar od Boga.

• 5 months later...
  • 5 weeks later...