Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 189
  • Views 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1715045
Za domacu mjuzu je najbolje da imas druga koji ima pristup svim domacim audio izdanjima(radnik u nekom vecem shopu), pa da se to lepo ripuje i roka na rapidshare, ali mi nemamo ni konvencionalan, a kamoli anarhisticki enterprise duh. Da, dc++ je u principu najbolji kompromis sto se domacice tice.
A ako ne volis kompromise, skoknes na records.darkrevolution.org i downloadujes domaca izdanja objavljena pod licencom slobodne muzike. :bigblue:
comment_1715093

Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima.

comment_1715237
Nema tu kvaliteta realno... ljudi rade za pare i prestiž... a oni koji rade samo za prestiž su prsotine. Izvinjavam se ako vređam. Ako mogu da opljunem po Crowley-u, mogu i po ostalim gubitnicima.

Ne lupaj. Prouči nešto pre nego što počneš da daješ stručna mišljenja i lepiš etikete. Izvinjavam se ako vređam. :razz:

comment_1716026

Ubiće nas Demonic, odosmo u offtopic :zuba:

Ne vidim da DR bilo šta postiže.
Videćeš kad bude vreme. Zatišje pred buru :twisted:

Ukratko, furaj ti tvoju stvar, ali ja ti kažem da nemate pojma.
Blah, pričam ti priču... :rolleyes:

Obrazloži tvrdnju.

comment_1719842

e lep je dc++ na njemu sam nasao lepog micu i nasao sam dosta cetnickih pesma :) a sto se tice torrenta koristim torrents.ru tu sam nasao dosta dobre folk muzike.a koristim i soulseek i trazim po netu radidshare linkove.takodje mogu da proporucim www.nnm.ru jer je to odlican sajt za sve sto vam treba.jer znam neko ovde jos dobrih sajtova za stranu folk muziku??

• 2 weeks later...
comment_1726748

Probajte:

Sta_te_zanima download blogspot.. uglavnom sam se do sada nashao... koristim josh torrente za video zapise...a diskografije preko blogova :D

I evo jedan sajt, za albume... neki sadrzaji imaju virusa :unsure:

www.maxalbums.com

• 3 months later...
comment_1795607

Soulseek je keva...najlaksi za koriscenje, svega ima, a ja sam jos zaludan, pa iako me neko zajebe i ode, uvek se nadje neko drugi da se radnje nastave :lol:  Povremeno koristim rapidshare i sl

Edited by KazimKazim

• 3 weeks later...
comment_1811501

Prosto je...odes na sajt http://www.slsknet.org/ skines najnoviju verziju, videces vec...instaliras - kad zavrsis pojavice ti se u start meniju, gde su programi i ta sranja...onda udjes, pojavice ti se da ukucas nik i pasvord i onda si u programu, imas opciju search files - tu trazis sta ti treba, file sharing - tu nabacis nesto svoje za 'deljenje' (stavi bilo sta, cisto da ima, jer moze da se desi da te banuju ako ne delis sa drugima) Etooo...nadam se da sam dobro objasnio :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.