Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 172k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U svakom slučaju, bilo bi lepo gledati Pearl Jam Toliko su puta najavljivani, nadam se da će ovog puta da se desi. Jeste da su kreativno propali prilično, ali stare pesme su i dalje tu.

• Novi Pearl Jam :   http://www.bunalti.com/?p=82890  

• рогозуб
    рогозуб

znao sam od ranije za prl dzhem naravno, sad ga bzvz iskopao kad sam prochitao da je edi vegetarijanac i podrzhava rt frst organizaciju; i pocheh sad da slusham, prva gitarska muzika koju sam pocheo d

comment_262023

ono je strasno.

jedino dobro od muzike su bili jedna stvar od pearl jam, jedna od soundgarden, jedna od igipopa, JEDNA OD SEPULTURE, pola metallice, prepoznala sam placebo i toliko.

SMOR zivi.

pola ljudi drogirano, pola pijano, nesto malo... u tragovima normalno.

nikad vise akademija... idem u kst po jednu dozu megadetha, alice coopera ili seljackog manowara...

HAIL AND KILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:roll:

comment_262038

ono je strasno.

jedino dobro od muzike su bili jedna stvar od pearl jam, jedna od soundgarden, jedna od igipopa, JEDNA OD SEPULTURE, pola metallice, prepoznala sam placebo i toliko.

SMOR zivi.

nikad vise akademija... idem u kst po jednu dozu megadetha, alice coopera ili seljackog manowara...

Eh sestro a Misfitsi, Maideni, Pumpkinsi i Audioslave??? Kontam da si prerano otishla kutji...

comment_262151

Eeeeeeeeeeeeeeeee, drustvoooooo, bas smo bili slatka ekipica tamo, znate?!?!?!?!?! cak smo privlacili pznju onih poludrogiranih i polupijanih.

Steta sto su samo jednu stvar od PJ i jednu stvar od SG pustili... :ne: :ne: :ne: :ne: Mislim ipak pise na plakatu da to pustaju, pa bi trebalo to malo vise da forsiraju...recimo...

e, mnogo mi je drago da sam upoznala Pearlgirl i Steve Duncana! biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

comment_262245

E, pregledala sam u potpunosti disk koji mi je Steve M poklonio (HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Steve!!!!!). David Letterman izgleda kao pravi plasticni konzument. Bas je Amerikanac. Uh, uopste mi se nije dopao. I oni u tom shou sviraju kao pravi komercijalni bend...bzvz.

e, stvarno su mogli da budu malo inventivniji sa pesmama na demiji.

Mislim, ja bih im pokazala kako se pravi vece Seattlea biggrin.gifbiggrin.gifsmile.gifsmile.gif

Ne, ozbiljno, uvek mi je bila zelja da budem za dj pultom na nekoj od tih Seattle veceri u kstu pre jedno 5-6 god.

Ali, definitivno je bio najbolji taj Yield promo u februaru 98. Tad su stvarno pustali super stvari. Bili su na plakatu najavljeni i Mother Love Bone, ali onda kad sam ja vec Dj krenula opako da gnjavim da pusti nesto od njih onjerekao da nije poneo njihov disk...

E, a zato je izpustao tada SG nevidjeno, sa svih albuma sem "Screaming life/FOPP" i "Ultramega OK"

Eh, lepa stara vremena....

comment_262412

ono je strasno.

SMOR zivi.

Eh sestro a Misfitsi, Maideni, Pumpkinsi i Audioslave??? Kontam da si prerano otishla kutji...

nisam bas neki fan od pomenutih osim maidena...

ok je i audioslave i sve to...

ali trebala mi je doza children of bodoma i motley crua da dodjem sebi! biggrin.gif

otisla sam u 2h.

dosla u 23h.

smorila se kao ZMAJ. s akcentom na zmaj. smile.gifsmile.gif

comment_265233

ama nemoj da diras stoneya! bre! (nijednog! :wink: )

stoney je lik, a njegovo djuskanje je tako cool! i performans, poslije chrisa s kosom i mikea, definitivno najbolji

steve....ovaj, sentinel, klipovi su super! hvala (ako vec nisam rekla :mrgreen: )

al je we care a lot genijalan! lol osamdesete fazon, 1000 boja, odvalila sam se od smijeha smile.gif

ja sam u medjuvremenu odlucila da polako skinem s neta aic unplugged, pa ako uspijem obavijesticu vas :mrgreen:

nothing as it seems i sleight of hand, fenomenomenomenonalno :mrgreen: i of the girl, moram dodati

comment_266003

ee bleed the freak je moj omiljeni...evo upravo tragam za sg live klipovima...i dobavljam jos neke aic klipove i bootlege, skontala sam momka koji ima blago :mrgreen:

nemam nista puno vise od onoga sto sam pobrojala jednom prilikoom, mozda jos 4,5 novih stvari koje ti nemas.... potrudicu se da napravim spisak uskoro, pa cu ti poslati ili ga okaciti negdje