Jump to content

Call Of Duty 4: Modern Warfare


Ninoslav

Recommended Posts

Igra je fantastična! Jedna od najboljih koje sam do sada video, kako u vizuelnom, tako i u igračkom smislu. Drago mi je da je Activision ponovo svima pokazao srednji prst i objasnio kako može da se napravi igra visokog kvaliteta i visoko kvalitetne grafike koja pri tom ne traži hardware koji još nije napravljen.

 

Kao i uvek, COD je savršeno optimizovan i igra ide glatko čak i na sada već out-of-date mašinama!

 

Svaka čast ... i jedva čekam full verziju!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Skinuo sam je u subotu, i pod tada je igram (ne preterano ntenzivno da ne bih brzo prešao). Igra je extra, kao što se očekivalo. Jedna stavr je uvek prusutna:

 

uvek znaš da igraš CAll OF DUTY, bez obzira što se odigrava u moderno vreme, što nosiš moderno oružje i imaš fensi uniforme ... uvek se oseća taj duh COD i to su fantastično uspeli da zadrže i u ovom nastavku.

 

Priča je pomalo konfuzna, paralelno vodiš dva različita lika na dve strane sveta i u dvema armijama (USA i britanski SAS) ... čak se šetaš i po Pripjatu (Černobil).

 

Sve preporuke, naravno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote zivot!!!Igra je fenomenalna!

Slazem se da je prica malo konfuzna....u pocetku na onom brodu ubijas neke Ruse,a posle toga zajedno sa njima picis,i oslobadjas jednog Rusa.To sto igras sa dva lika u isto vreme nije uopste cudno,tako je u svakom do sada COD-u.

Oruzje je sjajno,ovaj puta imas i noz... :rockdevil:

Igra mi radi perfektno.Jeste da mi je vecina stvari na low ili medium,ali i ovako je grafika odlicna a gameplay neverovatno dobar.

Dakle,ova igra je vrh.Nisam ni ocekivao nista manje.Svaka preporuka za FPS fanove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...