Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 98
  • Views 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Battlefield Bad Company 2 >>>>> svaki call of duty ikada.

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Pitaj Kebu i Sinana.

• Dark_Elf
    Dark_Elf

Sećam se kada sam prvi put igrao Call of Duty i kako mi je zujalo po ušima. Ništa, pređem ja igru i dođem do stadijuma kada bih je još igrao, ali ne baš celu. I onda dam sebi zadatak... reko.. kre

comment_1522234

Igra je fantastična! Jedna od najboljih koje sam do sada video, kako u vizuelnom, tako i u igračkom smislu. Drago mi je da je Activision ponovo svima pokazao srednji prst i objasnio kako može da se napravi igra visokog kvaliteta i visoko kvalitetne grafike koja pri tom ne traži hardware koji još nije napravljen.

Kao i uvek, COD je savršeno optimizovan i igra ide glatko čak i na sada već out-of-date mašinama!

Svaka čast ... i jedva čekam full verziju!

• 2 weeks later...
comment_1530679

Skinuo sam je u subotu, i pod tada je igram (ne preterano ntenzivno da ne bih brzo prešao). Igra je extra, kao što se očekivalo. Jedna stavr je uvek prusutna:

uvek znaš da igraš CAll OF DUTY, bez obzira što se odigrava u moderno vreme, što nosiš moderno oružje i imaš fensi uniforme ... uvek se oseća taj duh COD i to su fantastično uspeli da zadrže i u ovom nastavku.

Priča je pomalo konfuzna, paralelno vodiš dva različita lika na dve strane sveta i u dvema armijama (USA i britanski SAS) ... čak se šetaš i po Pripjatu (Černobil).

Sve preporuke, naravno!

comment_1531506

Jebote zivot!!!Igra je fenomenalna!

Slazem se da je prica malo konfuzna....u pocetku na onom brodu ubijas neke Ruse,a posle toga zajedno sa njima picis,i oslobadjas jednog Rusa.To sto igras sa dva lika u isto vreme nije uopste cudno,tako je u svakom do sada COD-u.

Oruzje je sjajno,ovaj puta imas i noz... :rockdevil:

Igra mi radi perfektno.Jeste da mi je vecina stvari na low ili medium,ali i ovako je grafika odlicna a gameplay neverovatno dobar.

Dakle,ova igra je vrh.Nisam ni ocekivao nista manje.Svaka preporuka za FPS fanove.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.