August 23, 201014 yr comment_2229920 Slušao neko Gravdal? Ja imam ovaj novi album, "Torturmantra", i sasvim ok zvuči a u jednoj pesmi je gostovao Kvarforth, stvar je baš 100% Shining-ovska. A i naglo mi je skočilo mišljenje o njima kad videh prinovu na poziciji bas gitare:
August 23, 201014 yr comment_2229922 Ja imam Gravdal - Sadist (digipak, Unexploded Records), prilicno interesantan zvuk, dosta inovativnih momenata, bez preteranog izleta u "progresiju"...
August 25, 201014 yr comment_2230663 Slušao neko Gravdal? Ja imam ovaj novi album, "Torturmantra", i sasvim ok zvuči a u jednoj pesmi je gostovao Kvarforth, stvar je baš 100% Shining-ovska. A i naglo mi je skočilo mišljenje o njima kad videh prinovu na poziciji bas gitare: edit:daj jos slika,ne mogu da nadjem,nijesu je nakacili na gejspejs. Edited August 25, 201014 yr by FaporyCrownOfficial
August 26, 201014 yr comment_2231021 Ti ono beše tražiš basistu? Iscimaj je, možda je raspoložena za saradnju.
September 1, 201014 yr comment_2232887 BEWARE! Blood Revolt members: A.A. Nemtheanga (Primordial) James Read (Revenge, Conqueror) Chris Ross (Revenge, Axis of Advance) Debi album Indoctrine uskoro izlazi za Metal Blade, zvuči kao Axis of advance sa Primordail vokalima, nezamislivo ali zanimljivo. Blood Revolt - Indoctrine (2010) mene zanima novi Weapon ('From the Devil's Tomb', will be available on Nov 1st). svidja mi se nova stvar Vortex 11724 <- myspace
September 1, 201014 yr comment_2232893 iha,idemo stvarno kacis prebolesne linkove,svaka ti cast. edit:peta pjesma,pici,album suvereno sjeda na drugo mjesto po mom misljenju u 2010oj.jesam dosta ocekivao,ali ovo je...jos enslaved da izadje i slobodno godinu zakljucavajte.nedajboze thorns,pa pukao bih.desetka kao suza. Edited September 1, 201014 yr by FaporyCrownOfficial
September 1, 201014 yr comment_2232980 O čemu pričaš, o Blood revolt? Pa stavljali smo link pre par meseci... dobar je album. Novi Weapon, nisam imao pojma da treba da izađe, super.
September 1, 201014 yr comment_2232992 Pojavilo se i ovo Blood Revolt - Indoctrine (2010) za sada ifolder pre par meseci a? damn it nisam u toku
September 1, 201014 yr comment_2233094 grob i ostali: i ja sam masu cekao taj album,nemam pojma kako sam propustio,mora da ste ti i milan poceli da se razbacajute linkovima pa ne vidjeh. grob:daj picko link za novi enslaved
September 15, 201014 yr comment_2238786 Stiže mi pre neki dan "Amphythalamus Horroris", što je reizdanje drugog i trećeg dema benda Borgia, pričalo se o njima već na novitetima. Jednako je svež i interesantan kao i full-length, a produkcija je tek za nijansu slabija - demosi pre zvuči kao EP-jevi, baš se vidi da su prošli kompletan produkcijski tretman. Maksimalna preporuka.
September 15, 201014 yr comment_2238790 http://www.thesirenssound.com/2009/01/06/crippled-black-phoenix-absolute-must-have/
September 16, 201014 yr comment_2238977 Pogresan tab za copy paste ali kad sam vec video bilo je kasno za edit i evo sad smo napravili 3 offtopic posta i za sve si ti kriv
October 8, 201014 yr comment_2249816 Bend Santifica,postavio sam ih na temi podforum death metala,jer njihov zadnji album poprilicno vuce na te elemente.Medjutim izdali su i sledeci split sa bendom Pantokrator pod nazivom Sanctifica - In the Bleak Midwinter / Songs Of Solomon (Split, CLC Music 2001) i to je black metal.Vrijedi poslushati ako ne nista drugo. http://www.youtube.com/watch?v=PZOtW7k7ubs Edited October 8, 201014 yr by SixStepsOnTheMoon
October 8, 201014 yr comment_2249834 Obrnuti krst je označavao u slučaju brojnih hrišćanskih mučenika i ispovjednikam,svetih,koji su naravno svoje ispovjedanje plaćali krvlju,smrskanih lobanja i kostiju,označavao veliku dar na udostojavanje takvom smrću.Imam primjer najbližeg Hristovog apostola i učenika,neposrednog i iskrenog Petra,koji je kao i svi apostoli svoje ispovijedanje platio mučeništvom,koji je sebe smatrao nedostojnim da ga raspnu na krst kao njegovog Gospoda čije je vaskrsenje do smrti ispovijedao,nego je zatražio da taj krst obrnu. Samo nažalost ta simbolika koja u sebi sabira živu dubinu ispovijedanja i smirenosti i dubinu mističnog sozercanja i proživljavanja Golgotske žrtve,je dans izgubljena i na primjerima možemo vijdeti njenu potpuno pogrešnu interpretaciju i korišćenje radi nekih porvšnosti kao što je mržnja prema hrišćanstvu ili zarad nekih ideloških potreba.Zanimljivo je reako jedan otac : Do not seek the perfection of the law in human virtues, for it is not found perfect in them. Its perfection is hidden in the Cross of Christ. +St. Mark the Ascetic