Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 342
  • Views 31.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја од великих клубова навијам за Партизан, а од малих за Звезду.

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Ево да напишем реферат после последњег кола јесењег дела првенства.   http://www.srbijasport.net/tak/884/rez   Сваку утакмицу коју смо одиграли против Мораве била је на нож. И тамо смо скоро увек

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Почела нова сезона, Бели орлови се фино појачали. Испалио нас један лик који би био убица. Изграо за Напредак као клинац, али је више волео мали фудбал и опијање по сеоским турнирима. Углавном, добили

comment_2249892

Mozda i ja dodjem,Luka me je naucio sve pesme.

Nekaad ste svii viii igrali za Radniickii,a sad ste svi vi duse proodaliii,naapreed,naapreeed Radnicki! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

jbt, ja sam pozaboravljao sve pesme, a ove nove i ne znam... ali setiću se na licu mesta :D

• 1 month later...
comment_2268212

Која је то лига у питању?

5. ваљда.

У суштини, Курвари (старија екипа) су били актуелни на рукомету и навијали док сам ја био у основној школи, а Раднички играо Супер лигу. Биле су феште. Сад екипу чине пар старијих момака и 40 - 50 клинаца. Углавном Гробари.

• 5 months later...
  • 3 months later...
comment_2404232

fk_kabel.gif

http://www.srbijasport.net/tak/803

Солидан почетак првенства, после четири кола 9 бодова и друго место у петом рангу такмичења, још сад кад се захукћемо... Иначе, овај клуб је до пре десетак година играо Другу савезну лигу, а сад већ годинама тавори у Подручној лиги Новог Сада... Понекад мало пратим и неке друге новосадске и приградске клубове (Славија, Железничар, Ц. Звезда Видовданско насеље, Индекс, Фрушкогорац Сремска Каменица, Цемент Беочин...)

comment_2406730

Нема зајебанције. :bigblue: Честитке.

Одох на утакмицу - почиње у 11ч (проблем са судијама, па морамо да играмо у овом термину).

Иначе...

http://www.srbijasport.net/tak/884/rez

comment_2406733

Добар је то термин ако нисте загинули у кавани синоћ. Плус не можете да стигнете да се понапијате данас.

Мада чисто сумњам да дозвољаваш тако непрофесионално понашање у екипи :)

comment_2406890

Вратио сам се секретарском позиву. Набацили смо профи тренера, увели тренинге и тако то.

Иначе, добисмо данас 1-0 (из пенала :bigblue: ). Судија завршио посао, а после утакмице позван на ждрање.

comment_2407220

Следеће коло гостујемо тамо. Нова су екипа, па се једва окупљају. Прошли пут је утакмица каснила пола сата јер као домаћа екипа нису могли да се окупе. :haha:

Очекујем бар 7 комада...за набијање гол-разлике.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.