Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 648
  • Views 66.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• samo sam dosao sve redom da vas iznapusavam kurca,alan pruzi performans zivota,snime osam hitova za sva vremena,perfektno isproduciraju plocu (sve je jebeno savrseno,bolji bas i bubanj ne sjecam se ka

• je l' im i ova pesma u taktu 6/8

comment_2329741

Ja bi' voleo da se barem ostavljaju neke konkretna misljenja i utisci za albume, a ne live feed za necija preslusavanja, kao i nategnuti utisci nakon prvog slusanja samo da bi se izrekao utisak.

E, to bi mene iznenadilo.

Šalim se, zapravo album jako depresivno zvuči, bukvalno kao što je i naziv prve pesme ''No Grave Deep Enough''. Možda reč depresivno nije baš najbolja, ali u odnosu na novi Amon Amarth recimo zaista nosi određenu ''težinu''.

Ali, zaista, u suštini nastavlja put na kojem se Primordial nalaze od ''The Gathering Wilderness'', pa i pre. Ali, nema sad tu nekog iznaneđenja, no ipak izdanje zvuči savršeno za ono što su hteli da kažu. Jednostavno, to je prepoznatiljivi zvuk Primordiala. Vokali su po običaju kruna na sve rifove.

Biće naravno uskoro i intervju pa ćemo okačiti ovde link kao i ''full review''.

Sad ćemo da viidmo šta kolega Sloba ima da kaže, ali po meni za april Samael i Primordial TOP izdanja!

Edited by Despot!

comment_2329769

Album godine, bog te jebo!

Ali 'ajde, tek sam na drugom slušanju pa da zadržimo te komentare još... Ipak treba prejebati jedan To the nameless dead, moderni klasik (scratch that: svaki Primordial album je klasik), ali vatre gore, ratovi se vode, ratnici su ponosniji nego ikad.

comment_2329873

ja sam vec poceo da se organizujem za budimpestu,ako se potvrdi mastodon na egzitu.ne ispada nesto narocito skupo.

Pa prosle godine bukvalno niko nije ni iso, cak ni Laza, mada je meni bilo sasvim fino. Ima i kamp, blizu su jos neki hoteli. Mada je MF mnogo, mnogo bolji u Austiji.

• 2 weeks later...