Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 111
  • Views 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_67653

Opaki su, ali ovo nije gothic. Ima nekih goth elemenata kao i kod Dark Tranquillity, medjutim to je neki melodic death/black (kako god hoces da okarakterises vokale).

Chaotic Beauty je super, a treba da preslusam i Virgin And A Whore za koji kazu da je najprogresivniji i najmelodicniji.

• 2 months later...
comment_91979

Prvo:Bend treba da ostane ovde. biggrin.gifa:

Drugo:Neizmerno hvala FALLEN ANGELS za njihov cd-e.

Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu "Shattered Soul",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) biggrin.gifa:

Cetvrto:mislim da sam sve rekao.

comment_92076

Ma prosto VELICANSTVENO !!!

Virgin and the Whore je nevidjen album, prepun prog elemenata. Clean vokali su savrseno legli.

Mada sam ih ja voleo i pre (Chaotic Beauty period), sad su mnogo bolji!

comment_92207

Ne znam kako nisam ranije videla ovu temu. Obozavam EToS. Jedna mi je od omiljenih grupa, i ozbiljno pretenduje da bude na trecem mestu, posto ce prvo i drugo biti vecno zauzeti. Imam C. Beauty i A virgin and a whore, a ostala dva albuma ne mogu nigde da nadjem, izgleda da cu morati da ih skidam sa neta.

P.S. pogledajte moj potpis (blood of faith stains my hands - EToS)

comment_92523

Ne znam kako nisam ranije videla ovu temu. Obozavam EToS. Jedna mi je od omiljenih grupa, i ozbiljno pretenduje da bude na trecem mestu, posto ce prvo i drugo biti vecno zauzeti. Imam C. Beauty i A virgin and a whore, a ostala dva albuma ne mogu nigde da nadjem, izgleda da cu morati da ih skidam sa neta.

P.S. pogledajte moj potpis (blood of faith stains my hands - EToS)

A koja dva benda su ti na prvom i drugom mestu? biggrin.gif

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_125612

Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu \"Shattered Soul\",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) biggrin.gifa:

Ovo si dobro rekao,svidela mi se pesma,a ni vokal nije los...pokusacu naci jos nesto od njih... biggrin.gifa: :twisted:

comment_125709

Trece:bend odlicno spaja black i gothic,fantasticni su.Poslusajte uvod u pesmu "Shattered Soul",i bice vam sve jasno.(misli se na one koji ih jos nisu culi.) biggrin.gifa:

Ovo si dobro rekao,svidela mi se pesma,a ni vokal nije los...pokusacu naci jos nesto od njih...

Ja bih trebalo uskoro da dobijem jos tri albuma.Uh,jedva cekam.

Kad cujem pocetak pesme "Shattered Soul",vrati mi se osmeh na lice.

• 2 weeks later...
comment_130451

ja imam samo "Vilda Mannu" od njih, mada uskoro trebam da nabavim ovaj novi "A Virgin And A Whore"... neka su mješavina između black i doom metala, barem meni na to liči... pomalo me podsjeti na October tide, kao pjesma "Burning Flames' Embrace", a s druge strane imaju i melodic blacka dosta u sebi kao "Seita" koja mi liči na... hmmm... Arcturus možda

sve u svemu vrlo dobar album biggrin.gifa: