Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Добар албум, добар, али:

cim izadje novi devin towsend project ovaj album ce biti jos jedan prdez u kosmosu :mhihi:

• Replies 534
  • Views 49.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nisam nikad slušao. Okači neku sliku sa mora, pa ću poslušati taj Communion.

• Jebalo vas, da vas jebe uporedjivanje albuma. Gledajte na album neovisno od drugih.

• Lord Iffy Boatrace
    Lord Iffy Boatrace

Evo ga validan link ovaj gore meni bar ne radi :/   http://www.filesonic.com/file/679761091/Septic.rar   http://www.megaupload.com/?d=12E0J7MX

Ja ne stigoh da prokomenirisem ovo...fenomenalan album, meni sigurno medju 3 naj albuma od pocetka godine...kao sto sam i mislila favoriti Rising i Therianthropy, samo melodija i cleanovi :rockdevil:

Obzirom na ovaj podatak mislim da zasluzuju naslovnicu u sledecem Nocturne-u ;), sad cu da skinem i ovaj dvd da vidim sto Lou toliko pljuje...

Srećom, ne pitaš se, inače bi tako gledali i Amorphis u specijalnom izdanju. :evotigana:

Moram i ja da se ubacim ovde... Skoro sam poceo da slusam septic, krenuo sa Communion (Anubis pesmom), a kada zavrsio ceo taj album krenuo na Revolution DNA i jos vise se odusevio. Toliko od mene

Realno, vec duze vreme trazim neki bend koji ce me zainteresovati... Znas ono, krenes po youtube-u i slusas, pa ti se svidi :) E tako ja nalet'o na Anubisa, i eto... Navukoh se, ne prodje dan da ne obrnem makar Communion... Kako ovaj bend nisam ranije otkrio, to mi nije jasno. No, nikad nije kasno :pivopije:

I ja sam poceo skoro (kao sto se moze naslutiti na prethodnoj strani :mrgreen: ). Preslusao sam Communion i The Great Mass, i oba albuma su mi super. Naravno, Anubis najjaca pesma :rockdevil:

Definitivno :) Odusevljava me growl u ovoj pesmi! Zvuci... Bozanski :) Ako se tako moze reci, kao bogovi da govore. Stvarno perfekcija :rockdevil:

Pridruzujem se molbi da dodju (iako nisam znao da su dolazili). Slusam sada uzivo ovaj snimak... Dodje mi da napravim slican bend momentalno :haha:

Ma ja sam klavijaturista, sta se ja tu pitam xD Gde naci gitariste, bubnjara i ovakav vokal... Puste zelje :) Perfektan bend, nema sta.

Pridruzujem se molbi da dodju (iako nisam znao da su dolazili). Slusam sada uzivo ovaj snimak... Dodje mi da napravim slican bend momentalno :haha:

Slažem se sa koleginicom, pre svega bi morao da iskeširaš ceo orkestar, bez toga ne vredi. :haha:

Btw, bili su na Legacy Fest-u, 1. bend 1. dana. Svirali efektivno 36 minuta. :D

Uz mojih 300 gb-a simfonijskih vst biblioteka, nece mi ni trebati pravi orkestar :haha:

Ajd neka se neko nakani da ih dovede :wub:

Naravno, to se najavljuje sada, tako da od ljudi koji bi to kupili dobiju 70 evra po albumu. Neopisivo prezirem te fazone.