March 3, 200817 yr comment_1610261 Ma prvo sam razmisljao da ga skinem sa neta, ali sam ipak odlucio da ga odgledam u bioskopu kako valja i dolikuje, pa cu eto za koji dan da se iscimam i odem da pogledam!
March 3, 200817 yr comment_1610288 Pa racunam da ovakav film treba odgledati u bioskopu, ipak nije to isti filing kad gledas kuci i u bioskopu (jos ako je neki dobar, pa dobro ozvucenje i tako to )!
March 3, 200817 yr comment_1610316 i ja cekam da ga gledam u bioskopu jest da imam 5.1 kuci i veci tv ali nije to to kada pocinje redovno da se daje u bioskopima?? valjda ce uskoro
March 3, 200817 yr comment_1610323 Trebalo bi ovih dana, mislim da se pojavila reklama na televiziji.
March 3, 200817 yr comment_1610326 Semenke, schweppes i jedan kit-kat! Kit-Kat obavezno da umačeš u schhhhh... Semenke obavezno da pljuješ po liku, koji sedi ispred tebe.
March 3, 200817 yr comment_1610328 uh al ste naspamovali ok onda sam 6-og u mom omiljenom bioskopu domu sindikata
March 7, 200817 yr comment_1614133 Fenomenalan film !!! Gledao sam ga sinoc u takvudu, ostao sam bez daha ! Barton je nadmasio sebe ! Gluma je genijalna, soundtrack je takodje genijalan. Stvarno sve naj naj najbolje o filmu. Kraj je prica za sebe, sjajna scena kad oboje leze/sede mrtvi u podrumu. Koliko god morbidno zvucalo
March 11, 200817 yr comment_1617464 I ja gledao sinoc u tucku Film je perverzija, predobar, a najvise me je odusevio onaj klinja koji prvo peva za Pirelija a posle radi u prodavnici pita, znaci mali je keva kako peva A Sasha Baron je takodje odlican... Naravno glavne glumce necu ni da komentarisem, ma sve je super, mala zamerkica na Dzoanu i onog njenog decka, njihovo pevanje me je smorilo, al dobro ne traje dugo sve preporuke!!
March 12, 200817 yr comment_1617674 Haha, moraću da skoknem do nekog bioskopa da odgledam na velikom ekranu.
March 14, 200817 yr comment_1620161 gledacu sutra u takvudu, sad sam dosla na temu da ih opljunem jer su odvratni i RODA JE ZAKON. fuj, uloze tolike pare i zaposle masne salteruse da se deru preko telefona, zgadila mi dzabe karte. a i sale su im neudobne i zvuk je preglasan.
March 14, 200817 yr comment_1620163 ja sam bio umro od smeha kad sam zvao da rezervisem kartu u tucku Kaze mi zena "rezervacija se naplacuje 50din po karti"... budale
March 14, 200817 yr comment_1620178 Pojavio se Sweeney.Todd.The.Demon.Barber.of.Fleet.Street.DVDRip.XviD-DiAMOND - 1CD. Skida se ali svakako bioskop prvo.
March 14, 200817 yr comment_1620202 nije los film mada sam ocekivao mnogo vise u svakom slucaju muzika je dobra skinuo sam jutros soundtrack i vrtim my friends, epiphany i johanna ceo dan
March 15, 200817 yr comment_1620806 ja sam bio umro od smeha kad sam zvao da rezervisem kartu u tucku Kaze mi zena "rezervacija se naplacuje 50din po karti"... budale pazi kad to nisam znala, haha koji pederi. zato je roda zakon zakona.
March 16, 200817 yr comment_1621021 pazi kad to nisam znala, haha koji pederi. zato je roda zakon zakona. kakva roda. onaj u delta sitiju konza ali taj je pust, ko da sam u chernobilju mislim, super je bioskop ko bioskop samo je mnogo pusto... nego, sto se takvuda tice, na kraju dragi i ja odgledasmo POLA SATA reklama da bi poceo POGRESAN FILM baba ladno rezervisala pogresan film. valjda 'svini tod' zvuci slicno kao 'citulja' aw, najjaca izjava ikad: "ali, devojcice, ne razumem sta je to tako strasno, kao da ti NIKAD U ZIVOTU NISTA NISI POGRESILA' dakle, gresnici, ne idite u takvud :)
March 17, 200817 yr comment_1621785 Kolosalno govno od filma... dobra mjuza tu i tamo... Stari Sweeney Todd ipak bolji
March 17, 200817 yr comment_1621824 ali taj je pust, ko da sam u chernobilju mislim, super je bioskop ko bioskop samo je mnogo pusto... nego, sto se takvuda tice, na kraju dragi i ja odgledasmo POLA SATA reklama da bi poceo POGRESAN FILM baba ladno rezervisala pogresan film. valjda 'svini tod' zvuci slicno kao 'citulja' aw, najjaca izjava ikad: "ali, devojcice, ne razumem sta je to tako strasno, kao da ti NIKAD U ZIVOTU NISTA NISI POGRESILA' dakle, gresnici, ne idite u takvud :) hahaha babe su do jaja nego bre ja najvise volim te reklame i trejlere u bioskopu moze se reci da su mi trejleri vayniji od glavnog filma
March 17, 200817 yr comment_1622595 Posle Charlstona rekoh sebi da cu da maximalno izbegavam novije filmove, ali me natera brat da pogledam ovo, i drago mi je shto pogazih moje rechi, vrlo drago! Extra film! Tim genaja, plus Depp plus Rikman kralj...nije moglo da omane.
March 23, 200817 yr comment_1627968 Gledala sam na kompu na kraju i jako mi je zao sto nisam u bioskpu, ODLICAN je film. Ali odlican! Pod utiskom sam jos. Kao san/nocna mora. A i volim mjuzikle. Ma nevidjena atmosfera!