Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 368.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_1912562
Ja sam se sad vratila od frizera, skratila sam krajeve i sad sam srecna :veseli: .

Jel zna neko sta je dobro protiv peruti a da nije neki H&S i slicno?

mikoseb, samo u apoteci... najbolji je, to ti je 100% sigurno...

comment_1912594

e da ga jebem nije dao da probamo domaći recept sproćivu peruti :)

ipak je zadrti balkanjeros :) :) ihhh muško moje lepše od pariza

šiške? imala, i simpa mi stoje, ali imam dva problema. prvo, imam toliki zalizak sa desne strane da mi svaka "neat" frizura predstavlja žešće smaranje (feniranje, prelamanje zaliska itd)... drugo, uglavnom ne volim kad mi je kosa na licu.

sad su mi šiške porasle malo pa imam foru da ih onim jednim češljićem zakačim tačno tamo gde bi inače bio razdeljak. dobro je, i pristojno izgleda i mogu na poslu da se provučem tako jer nije previše "loose"... ako očešljam ostatak kose :)

• 2 weeks later...
comment_1921434
Pazi: pomesas ricinusovo ulje (jdenu supenu kasiku) i jedno zumance, umutis to dvoje dok ne dobijes jednu prilicno gustu smesu i onda nadjes nekoga hrabrog :) da ti to dobro utrljava (nekih 20-tak minuta - pola sata) u kozu glave i kosu, mada je koren najbitniji. Ostavis to da odstoji neka 3-4 sata i isperes. Perut nestaje na poooduzi period a kosa bude nevidjeno nahranjena i zdravija. :da:

Probao jos neko? Pokusavam sebe da nateram, ali se plasim. :)

comment_1922778

Za ovu koja je već koristila Garnier farbu mi nije jasno, ali, ova druga nije provjerila moguću reakciju na L'Oreal farbu (kao što piše u uputstvu)... zar ne? redneck.gif

comment_1922797

tuzno :sad:

--

sajt beogradskog HAIR CENTRA

--

99247.jpg

Longest Hair

WHO:

Xie Qiuping

WHAT:

5.627 m (18 ft 5.54 in)

WHERE:

Guangxi Province, China

WHEN:

May 8, 2004

The world's longest documented hair belongs to Xie Qiuping (China) at 5.627 m (18 ft 5.54 in) when measured on May 8, 2004. She has been growing her hair since 1973 from the age of 13.

comment_1922904

Ne znam za BG, ali u ZR sam nasla frizerske sa plasticnom drskom za 780 din. Devojka koja radi tamo mi je rekla da su uglavnom skuplje one koje su skroz metalne. Cene idu eto od 800 din. pa na vise, imas i za 5000 (svemirske, sa tvojim izgraviranim imenom, IZDRKAVANjE!!!) :).

Edited by Night's Blood

comment_1924239
Jel zna neko gde u Bg mogu da nabavim pristojne makaze sa shishanje?

Nisam pro, ne trebaju mi neke "svemirske".. A opet, ne znam kako se krecu cene.

da gospodja smorock, to je najboje kupiti svoje makaze da mozes da napravis neku punk frizuru da iseces krestu ili tako nes nego neko da te rascupa :D:rolleyes::muzicar:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.