Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 369.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_2647965

Meni malo dojadilo sto sam zuckasta, nesto mi ne lezi blonde fazon pa sam uzela vampire red, taman ce pola kose da bude bordo a krajevi drecavi, ne moze da ne valja (samo moze da mi ne stoji i da mi ofarba svu odecu i jastuke :haha: ).

Stvarno, sta radis kad recimo odes u hotel i onda im farbas jastucnice i peskire, mora da ti kenjaju :confused:

Edited by MissionVao

comment_2648058

Dam slike i pre i posle, samo da mi stigne iz NS :haha:

Uzela sam ipak deadly nightshade za tamniji deo kose a na krajeve cu vampire red :ph34r:

707907_deadly-2.jpg + P1010382_t600.jpg

Kapiram nece liciti ni malo pa mozete da mi se smejete :haha:

Kapiram da boja moze da se koristi i za obrve, ne? Mada bolje je da se obrve posvetle a onda senkom za oci farbaju pred izlazak i sl... taman mozes da podesavas nijansu kako god.

Ne znam samo cime je bezbedno beliti obrve, mozda kad bi se blans stavio na minut-dva stapicem za usi.

Edited by MissionVao

comment_2648061

Dok sam bila plavusha farbala sam obrve istom bojom kao i kosu, samo ostavljala krace. Nije ti Manic za obrve, umazace ti se,bolje olovka i senka. Sto si narucivala iz ns, ima aleksander i kod nas u bg u blokovima "solarijum" i negde u centru, zaboravih. Meni su rekli da manic nece vise uvoziti :(

comment_2648123

E, jbg, u vozu sam, pa ne mogu da dam svoj doprinos, kad sam već ćorava od djetinjstva.

149476_10200658538845192_1082021097_n.jpg

MV, super će ti stajati crvena. Btw, sve nijanse (drečave) crvene, nalazila sam u Cvrletu kad sam se ranije farbala u tu boju. Oldie but goodie:

5720_1232364808555_6763584_n.jpg

comment_2648264

Sto bi rekle na Ana.rs, 'Hvala vam, devojke, divne ste' :wub::haha:

Aaa Koko za malo da zaboravim na tu tvoju fotku, volim crvene koje deluju i toplo i hladno :D Samo su uzas za odrzavanje kapiram. Ma, igramo se malo pa predjemo u tamno smedje, to je bar lako :mrgreen:

comment_2648276

Uzas za odrzavanje! Gore nego da imas plavu jer ne mozes samo korjen da farbas kada krene da raste jer ce on onda biti mnogo crveniji od ostatka kose. Ja, srecom, nisam koristila blans ni u jednom trenutku da bih dobila ovu nijansu, ali mislim da mi se kosa jako prorijedila posle tog silnog farbanja u crveno. :mrtav: Problem je bio kada sam odlucila da se vratim na prirodnu. Mislim da mi je crvena izlazila naredne tri godine, ako ne i duze. Kad god odem na shishanje, frizer prokomentarise 'a, evo ti jos jedan crveni pramen', grrrr....

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.