Jump to content

Čaj i kafa


STARSHOOTER_SUPREME

Recommended Posts

Мислим да сам у том CD-у (у Змај Јовиној) пио најгору филтер кафу у граду. Е сад, не знам да ли су остале боље. Никако не могу да натерам себе да не пијем кафу ван куће, коју ја нисам спремио.

 

Али пошто је тема о чају, само да кажем да ми се смучио, пошто бејах прехлађен претходних неколико дана, те сам "морао" да пијем више него иначе.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pijete te neke cudne cajeve...kupuju se od prvog druida u vasem susedstvu...nisam probao te neke cudne travarske iz neke zajebane zemlje...mozda to i vaja,al sam skeptican...posebno jos od par godina pre kada su se svi lozili na zeleni caj i jos neki(zaboravio sam ime trenutno),a ono neko sranje...svi se nesto priciscavali,lecili,picke materine...u principu neka bolesna autosugestija...tacnije,svi su se tripovali...sada,fala bogu,vise niko ne prica o tom zelenom caju...

  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Probao sam nedavno neki egipatski čaj sa slatkim korenom unutra. Baš sam se iznenadio, skroz čudan ukus pogotovo koji ti ostane u ustima posle ispijanja čaja. Ima li to negde ovde kod nas da se uzme?

 

Haha, sjajno!

 

@Kokopeli: jao, taj Yogi chaj je zlo. Imam ja egipatski(@Lunar :evotigana: ) i sa chilijem, i bas su aromaticni. egipatski je dobar, iako je dosta aromatican, prija i zagolica cula, a ovaj chili mi bas i ne prija, mada, kad stavim mleko u njega bude super. Gde si nasla te cajeve u Beogradu?

 

Konkretno ova dva imam:

http://www.yogitea.eu/en/products/details/licorice/ i http://www.yogitea.eu/en/products/details/sweet-chili/ .

 

Eto, you cant hold good man down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1

a gde si to kupio????

ne mogu da nadjem twinnings earl grey sto godina :)

Mesmer je suvise mekan, Lipton ima podukus koji mi niej bas uvek po volji, Milford - pa tesko da moze da me odusevi ali je ok, Teekanne standardno industrijski, Ser Winston daje zanimljivu varijantu ali nije to to....

 

Jel zna neko gde mogu da nadjem neki zanimljiv nestandardni servis za caj? Sa vecim soljama, cajnikom i bokalcicem za mleko?

Ili bar nesto od toga xD posto solja imam i previse :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bas ovu limenu koju gore post-ovah kupih u duty free-u na turskom aerodromu :] (jos pre godinu...) A sl. verzije vidjah sad po Becu po prodavnicama. A kesicne verzije EGa tvajningsova imas u Tvrdjavi.

 

Moze da prodje i Lipton EG, ali inace Twiningsove crne nista ne moze da mi zameni.

Edited by Angelystor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to. Mada, kao sto rekoh, ono sto je ostalo od njega=5,6 kesica, tako da sma samo jednu popio, nisam bas ljubitelj cajeva sa jasminon, bar ne svakodnevno. Uzeo sam letos na meru EG Royal i EG Lady Blue, definitivno treba te zenske variante cajeva izbegavati. Ali mi je Royal savrsen, Demmer je proizvodjac, nikad cuo, but i can't complain.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto, you cant hold good man down.

Ma, ja kontam da si taj egipatski caj pio kod iste osobe koja me je nagovarala(tj. odgovarala) od toga da ti ga dam/prodam tako da se njoj zali. :D I da, nema kod nas, na zalost. :(

Edited by Uruk Hai

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Добио сам много симпатичну шољу за чај:

 

http://www.dodaj.rs/f/14/109/3AkzdIXw/23122011002.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1I/RJ/7HtRScV/23122011.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1O/LK/2VRwsSPc/23122011001.jpg

 

 

Нема замајавања са чајником.

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...