Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2008.12.14. *SKC, Beograd* Morbid Angel, Kataklysm, Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 113.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• У том случају, ја сам дебил.

• Је л' може да се купи карта само за Keep of Kalessin?

• Ја не смем ни да мислим на стање у којем ћу се налазити по завршетку овога. Једино што ме брине је велики број великих бендова, јер не верујем да ће оне егоистичне пичке из МА дозволити неком другом,

comment_1819186
Sad sam ti navuk'o pola foruma za vrat sa tom rakijom :mhihi::P

A cena karte sutra ista,veca...manja? :)

mene zeza prehlada, valjda ce do sutra proci...ali koja rakoja ne moze da skodi, naprotiv, rakija pomaze :D

comment_1819293
Bash se sada razmisljam poshto su se sigurno Trey i Vincet u mladjem dobu druzili sa Schuldinerom da ih nagovorimo da odrade neku Deathovu pesmu onako kao tribute. : )

Pazi, ovo si sad lupio i nemoj nikad vise da raznisljas u tom pravcu... :udri::ph34r:

comment_1819355

ma organizator je super, ne haje za ova virtuelna oglasavanja i komunikacije >DDD

svejedno, ako niko nije rekao da ce biti skuplje na dan koncerta, onda se valjda podrazumijeva da je i sutra 2000.

comment_1819358
Bash se sada razmisljam poshto su se sigurno Trey i Vincet u mladjem dobu druzili sa Schuldinerom da ih nagovorimo da odrade neku Deathovu pesmu onako kao tribute. : )

ја сам чуо да ће да свирају цео сет песама deatha...

проверена информација...

;)

comment_1819618

Jbt...sad se presabirah....i skontah kako me zajeba onaj lik iz Mungosa kad mi istampa greskom kartu za Kreator umesto Kupera....sada ne mogu da je vratim dok se zvanicno ne otkaze, tako da nemam kinte za ovo (jebem ti i Maidene i Exit :) ) :cry:

Za utehu je makar da sam vec gledao Morbide i Marduk...ali mi krivo zbog KoK !! Valjda cu se skrpiti do onog certa sa Samaelom !!

comment_1819622

Organizatoru može da se obije o glavu "boli me qrac" fazon. Mogu da primetim da je na top 10 listi najprodavanijih karata na Eventimu HammerFall bio stigao do 6. mesta čini mi se, i Kreator se motao na listi dosta dugo (dok nisu objavili Maidene), pritom vidite kada treba/kada su trebali tek da budu ti koncerti, npr Diorama koja je 20-og se ne skida već duše vreme sa liste, a ovaj koncert ja nijednog trenutka ne videh tu...

Jel se prodaju još negde karte osim na blagajni SKCa i preko Eventima?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.