Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 223.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pre samo par dana je sedam bendova, poštujući satnicu, omogućilo ljudima da stignu na noćni prevoz. Da te podsetim, pošto ti ne ide - Insurrection Fest. Beše Negura Bunget krenula sa petnaest minuta z

• @Danilo & Matija, zao mi je sto na pravi nacin niste razumeli moju dobronamernu kritiku, hvala svim ljudima koji su me razumeli i podrzali me.

• Koliko me secanje sluzi Voivod je radio puno recenzija Consecration koncerata , promovisao vas po blogovima (tako sam i cuo za vas) i vi mu vracate tako sto ga pljujete i prozivate ovde bez razloga a

Evo i vrhunca vecheri na Slipknotu :

Ja i Danilo i Matija ! Eto i dokaz i da oni slusaju Slipknot a ne samo deca od 16 godina ( ja nemam 16 godina )

Slika0191.jpg

P.S. Dabogda crko ovaj koji je slikao kada je ispalo tako mutno ! :)

P.S.1 Copy Paste rulz

Danilo , ovaj nash telefon je sranje ! U kurac moracu vas navatati u NS u da se slikamo , hehe ! xD

• Author

haha ma kul je fon nego je lik verovatno bio pijan pa mu se tresla ruka do jaja.

a litar rakije u pancevu ne mogu da prezalim. jebo mater ko je stavi na stepenice

laza

:ph34r:

xaxa :D

mada je onaj prdez kroz nogavicu meni bio highlight :rockdevil:

OMG VRATILI SU DALIBORE AJ DA OBAVESTIMO POPBOKS! Jebem im mater.

• Author

taj rad. morao je neko njihov da se opece da bi konacno objavili nesto na tu temu.

slika su bas docarali socijalu svirke/kluba :D

Ja taman htedoh pitati cija je to dnevna soba, i sta su komsije rekle.

Kako mi sad predjosmo sa Heterom, bez ijednog problema, sa clanskim kartama Udruzenja Rok i Dzez muzicara... Uopste mi nije jasno zasto sad vracaju.

Jbg, mi nismo imali nikakve članske karte, mada, tada su isključivo tražili one od Branimira Đokića. Kad smo već kod članskih karti udruženja rok i džez muzičara, koliko se plaća članstvo tamo?

Edited by BaalBehrit

Oko 4500 po clanu benda. Ma, znam da vi niste imali nista, nego citam ovo za Neznog Dalibora :)

Oko 4500 po clanu benda.

Na koliko, godinu dana?

Mamu im jebem, a u zamenu ti daju, sta? To da mozes granicu da predjes? Ccc...

i mi smo uzeli to, prevara, jbg, ali svi ovi koji sviraju napolju valjda to imaju, Misa Aleksic iz Corbe je bio tamo da uzme neka sranja za njih isto, doduse, oni su isli u Svicu :)

Nismo nosili nista osim gitara, ali ta potvrda i nije za nosenje opreme. Za nju je ATAKARNET. A povlastice su pomaganja oko lakseg dobijanja viza i slicne gluposti. Nista posebno.

idi gledaj fudbal umesto shto visish na forumu noliferu :)

Oko 4500 po clanu benda. Ma, znam da vi niste imali nista, nego citam ovo za Neznog Dalibora :)

Ko jebe Dalibore :)

Pa ta cena i nije visoka, šta je to, 375 dinara mesečno, ali samo ako stvarno priznaju te licence.

Edited by BaalBehrit