Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2125902

Ne znam kada zvanicno izlazi ali ja sam je skinuo jos u novembru. :haha: Igrao deset minuta i obrisao. Uzasna igra.

Pa,gresis.Evo,nakon par dana igranja,mogu reci da je igra zaista odlicna.Sjajni kvestovi,originalna prica,pretvaranja u zmajceka,sjajna grafika,prelepo okruzenje,odlican kombat sistem,pregrst skilova za dobru makljazu,super likovi,fenomenalna muzika...dakle,imam samo reci hvale.Dobro,ima i dve losije strane igra.Prva je ocajna mapa koja je u velikoj vecini slucajeva neupotrebljiva,druga je ne tako dobro balansirani leveli izmedju tvog lika i neprijatelja u pocetku igre (u prevodu,mnogo su zajebani),ali kasnije se to popravi.Sve u svemu,definitivno daj igri jos jednu sansu i igraj je duze od 10 minuta.

• Replies 2.5k
  • Views 177.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2129144

Nova PopCap igrica Gyromancer nije losa al ima puno mana. Tj sve mane su vezane za mape, kretanje po istim i to sto kad izadjes sve se restartuje a kad ispunis neku kvotu automatski te izbaci sa iste i to ne mozes da izbegnes :confused: Inace je varijacija na temu JewelQuest-a i sl.

comment_2129783

Zeza me crack za nfs shift, krekujem igru i nece ni da se pokrene, samo pukne. Imam reloaded verziju, skinutu odavde. Probao sam i crack 1.1, i da brisem graphicsconfig.xml iz my documents, i da se igram sa compitability settings-ima, i nista.

• 2 weeks later...
comment_2135776

Igram Assassins Creed 2 trenutno. Odlican je. Mozda je bolji od prvog dela, nisam siguran. Ima novina svakako samo mi se za sad cini da je prica u prvom delu bila bolja. No necu nista jos da tvrdim, sacekacu da se prica razvije.

comment_2140549

A koji Call of Juarez skidas,posto ima dva dela?Ovaj novi sto je izasao letos je fenomenalan,meni licno jedna od najboljih igara prosle godine.Prvoklasni FPS,jos ako volis divlji zapad prava stvar za zabavu.Prvi deo takodjer je jako dobar.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.