Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 177.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2215666

Grafika jeste katastrofa.Ne generalno,vec u poredjenju sa danasnjim igrama,koje su merilo kvaliteta.Zastarelo je i budjavo.Ali,to uopste ne umanjuje kvalitet igra koja je zaista odlicna.Mnogo bolja i od Bioshock-a i Wolfensteina.Sjajna atmosfera (zna biti jezivo u picku materinu),odlicna prica i naravno sjajna krljacina.Najvise mi se svidjaju ona putovanja krzo vreme,seeker puska (kontrola metka je genijalno odradjena) i odlicni gadgeti.Sve u svemu,super igra.

comment_2216037

Predjoh i ja Singularity, dobar je. Grafika nije nista specijalno, ali taj nedostatak zato nadoknadjuje atmosferom. Sve u svemu, vredi skinuti i igrati. Sad stavih na download Battlefield: Bad Company 2. Posto dosta ljudi govori da je bolje od COD: MW2, pa rekoh da proverim.

comment_2216972

Kurac druga igra.Dodate su novine koje mi nisu bile potrebne uopste.I naravno,smori brzo jer su misije iste.

Te stvari sto su ubacene su bas i doprinele da igra bude zanimljivija. Nisi ti to puno igro cim kazes da su sve misije iste...

comment_2217133

@Triad: jeste bolji od MW2 ali svi kazu da je Battlefield daleko bolji kad igras u multi :da: I ja ga skidam, videcemo...

Skidam i Red Dead, Singularity i Alana prelazim, bice i Bioshock 2 samo se plasim da ce tek na xboxu biti nemoguce nisanjenje (ako ostane ona ista tandzara iz Bioschock 1 :haha: ).

comment_2217283

Da li je realno koliko je Alan Wake dobar. Odigrao sam jednu i po epizodu u dahu i igra mi se još al prsti i oči izdaju.

Twin Peaks na steroidima. Ne znam jesam li više oduševljen samom igricom ili raznim tribjutima Twin Peaksu. :D

Jesam li pogriješio što stavih na hard? Nisam htio da mi bude prelako da ne bi prebrzo završio igru, ali ne bi ni da je opuč teško. :D

Edited by Andrija Smith

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.