Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 177.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2468824

Burazer igra četvorku na novoj mašini sada ponovo, ono je bruka, sve na maksimumu.

A za peticu sumnjam da će izaći ove godine, šta god pričali.

comment_2470597

Jel mozete da preporucite jos neki sajt pored http://shopto.net -a za porucivanje igara? Znaci da imate poz. iskustvo sa placanjem, isporukom itd :da: Ne mislim na digitalne kopije.

Btw jel neko uspesno kupio The Old Republic? Pederi nece da srede problem sa svojim sistemom pa sve sifre koje nisu kupljene na Originu teraju da traze povracaj novca a onda kupe preko Origina (koji ne isporucuje svuda, btw). Totalno su se sjebali, skresali su % musterija za bar 25%.

comment_2470826

Jel mozete da preporucite jos neki sajt pored http://shopto.net -a za porucivanje igara? Znaci da imate poz. iskustvo sa placanjem, isporukom itd :da: Ne mislim na digitalne kopije.

www.zavvi.com

Za 10 dana stiglo, poštarina 1 funta, najjeftinije od svega što sam našao na internetu. I za razliku od shopto-a nemaju najretardiraniji sistem naplate ikad. :haha:

comment_2471389

Jes' igrala keca? Tj jel imas acc? Jer ljudi koji samo hajpuju dvojku, a keca nisu odigrali :icon_ne: Usao pre neki dan na svoj acc, ucitavalo tri dana -.- al nista posebno, kad udjoh, 2 coveka od nekih 30 koji su non stop bili online. Kako se ugasi igrica na brzinu, samo zato sto svi cekaju dvojku :/

comment_2471903

Kako si bre uzela key?

Fora ortak radi za NVidiu i dobili su oko 700 beta keyeva, tako da ga nisam jos uzela, ali hocu, kad pocne beta :)

@Lou

FU <3

EDIT: Btw, ako se secate one prvoaprilske sale sa monsterima koji dropuju keyeve, govorka se po IGW da ce se to i desavati u jednom trenutku (:

Edited by ~HaVoC~

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.