Jump to content

Rukomet


Axeanosilas

Recommended Posts

ali popuše klubovi kojima oni duguju, niko ne zna ko u stvari uzima pare iz ta dva kluba, reprezentacija trpi zbog forsiranja kojekakvog otpada koji treba da se proda, prvenstvo je potpuno izgubilo svaki smisao i ima još sto drugih sranja

ako se neko nalupetao besmislica, onda si to ti

 

 

a posebna je stvar to što se i rukometu radilo slično onome što je urađeno u košarci i identično onome što je sprovedeno sa VK CZ - osnovan novi klub sa imenom Zvezde

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma naravno,evo janjicara da sere o srbima.Ajde bre prestani izigravati bolesnoga majmuna.

Sve ovo o cemu seres veze nema za Zvezdom i Partizanom.

 

Zvezda i Partizan su srpski sport,bez njih nema sporta u nas.Bolje da propadnu kojekakvi Jugovici i Jagodine,da bi Zvezda i Partizan ostali u zivotu.Od Jugovica i Jagodine nemamo nista,kurtonski klubovi.Zvezda i Partizan su institucije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

О томе причам. Пре две недеље се гаси клуб а сад се доводи један од бољих пивота на свету.

 

Igra za dž ;) da treba da se plati ne bi od toga bilo ništa, a i priča se da je Rastko započeo neki biznis u Beogradu pa eto ubija dve muve jednim udarcem i tu je sigurno do januara.

 

Metaloplastika dovela i Rajkovića, Dragićevića i još jednog igrača al ne mogu da se setim imena (ali za naše uslove dosta dobar) - biće zanimljivo prvenstvo, u svakom slučaju kvalitetnije nego prošlih godina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bio sam na meču Spartak-Zvezda, 24-24, Spartak bio bolji, sve vreme je vodio, cigani se provukli, biloza malo i tuče ali sve normalno za rukomet, jednog igrača izneli na nosilima. Sve u svemu Stojković najbolji kod Zvezde, spor rukomet generalno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Партизан добро одиграо у Нанту. Није ни Нант играо с најјачим саставом, али је 4 разлике након 7 из Београда сасвим пристојно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...