Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1840888

Био сам код екипе у Студењаку, па нисмо гледали него само пратили резултат, штета. Видео сам Рашић - Весели комбинацију, каква NBA, права европска акција. NBA је срање, увек радије гледам Евролигу.

• Replies 3.3k
  • Views 117.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Bilo je 10- 2

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ma gde preokreti u kosarci...sa dobrom odbranom,moze se drzati 4-0 do kraja tekme.Ubacis dva zadnja vezna,jednog sidrasa i jednog pivotmena,i da vidis.

• Author
comment_1841543
hahaha :bigblue: :bigblue: :bigblue:

Union Olimpija 1 8 658 759 -101

ko ove pusti da igraju kosarku uopste $DDD

Kako god, mene oborise veceras, ne verujem da ih Alba nije dobila :)

Pogled na tabele, vidi se da je nasa grupa bila najzajebanija.

I jos jedan pogled...cenim da bi nam "najlaksa" grupa bila:

Unikaha

Montepaski

Fenerbahce

A najgora:

Barselona

Olimp

Fener

though ima i opcija Tau, Olymp, Pao, ali ne znam da li je dirigovan zreb pa ne smeju dve ekipe iz iste zemlje u grupi il' kako...

comment_1841645

emm.. da.. pobijedili su albu haha al dobro, i corava koka zrno ubode. A sem toga utakmica je bila nebitna potpuno.

ja mislim da partizan u sustini i igra dobro iz tog razloga sto je godinama u najzajebanijim grupama... .)

e kad sam se dotakao vec ovih amaterskih timova. ja koliko se sjecam, Srbija je samo jedne godine imala 2 predstavnika u EL.. ko zna kad je to bilo, prije bombardovanja? :) meni ne ide u glavu po kom sistemu se uopste zasluzuje mjesto u EL? Kako je moguce da francuzi imaju 2 mjesta a mi samo jedno. a da ne govorim o tome sto su nas stavili u isti kos sa hrvatima, slovencima i poljacima. Ja smatram da je to ponizavajuce jer mi igramo bar 10x bolju kosarku od ovih zemalja sto imaju po jednog predstavnika. kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla.

comment_1841758
kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla.

tako je

totalni suport

meni je deset puta zanimljivije kada gledam nasu ligu

a ne one dibiduse koji misle da igraju dobro ako imaju jednog camugu u timu :)

comment_1841767
emm.. da.. pobijedili su albu haha al dobro, i corava koka zrno ubode. A sem toga utakmica je bila nebitna potpuno.

ja mislim da partizan u sustini i igra dobro iz tog razloga sto je godinama u najzajebanijim grupama... .)

e kad sam se dotakao vec ovih amaterskih timova. ja koliko se sjecam, Srbija je samo jedne godine imala 2 predstavnika u EL.. ko zna kad je to bilo, prije bombardovanja? :) meni ne ide u glavu po kom sistemu se uopste zasluzuje mjesto u EL? Kako je moguce da francuzi imaju 2 mjesta a mi samo jedno. a da ne govorim o tome sto su nas stavili u isti kos sa hrvatima, slovencima i poljacima. Ja smatram da je to ponizavajuce jer mi igramo bar 10x bolju kosarku od ovih zemalja sto imaju po jednog predstavnika. kakav je to tim taj cibona partizan sa njima vikendom igra trening utakmice za EL?! Ne znam da ima neke veze sa tom jebenom adrija ligom koja mi se gadi.. ali stvarno vise nema smisla.

daju dosta para za tv prenose, pa zato imaju 2 predstavnika.

comment_1843781

Unikaha , Lotomatika , Panatinaikos , nije losha grupa , naravno sve su to jaki timovi , 3 pobede ce biti dovoljno za prolaz, ali ja sam zadovoljan i sa dve.

Jel zna neko da li se igranje u Evroligi boduje za ucesce (trogodisnji ugovor) narednih sezona ? I koliko bodova?

comment_1843936
Unikaha , Lotomatika , Panatinaikos , nije losha grupa , naravno sve su to jaki timovi , 3 pobede ce biti dovoljno za prolaz, ali ja sam zadovoljan i sa dve.

Ja se vise plasim Unikahe nego Panatinaikosa...Mislim da bolje nije moglo da bude.U Pioniru mogu biti nasi svi a mozda bijemo i Romu tamo(kao pre par godina sa Vujanicem).

• Author
comment_1844014

Tako otpirlike. Ove sezone, a i prosle je uvke bilo, ako je tekma u sredu, u ponedeljak otprilike u 10h se otvara blagajna, a red se stvara vec oko 8h :)

Inache, HVALA KURCU PA JEDNOM DA NE DOBIJEMO NAJTEZU GRUPU! U E grupi ocekujem Tau i Olymp lagano da prodju, mozda Armani malo pecne kod kuce, ali slabe su im shanse.. F je grupa smrti IMHO, Barsa, Real, Makabi, later 2 jes igraju malo slabije ove sezone, ali Top16, sad ako ne krenu da kolju nece nikad. Jadna Alba. H isto kao i E, CSKA i Sijena lupaju shamare Ciboni i Ulkeru.

Nasha grupa je bas specificna, dve najslabije ekipe iz prvog i drugog sheshira, i dve najjace iz treceg i cetvrtog (cik da neko kaze da su Prokom, Cibona ili ,ne daj boze, Alba bolji od nas), pre svega treba da se jure pobede kuci, i na gostovanju Lotomatici. Nadao sam se da necemo sa PAOom da se padnemo prosto jer za njih igraju Pekmen i Kecmen, dojucerasnji drugari :)

comment_1844018
pa oni sto imaju godisnje ne kupuju, a bice oko 500 karata dan-dva pred utakmicu.

a jel ima neke sanse da se dodje do tih karata? :)

bio bi red da jednom uzivo vidim tu evroligu, al me strah od pionira malo .)

comment_1844033

Уф, за то ме боли курац. Можда и на фудбалу одем на југ, Гробари имају боље песме и нема усраних кореографија.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.