Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1926952

Ja sam starke platila 3500 pre 2 godine, obicne bordo, bez fenserskh aplikacija. Mogu se naci starke da nisu original converse, pa ko ne pati da ima marku moze dobro da prodje. Bilo je u Metrou, ali moze cesto da se nadje i u najobicnijim prodavnicama, moja sestra ima svetlo plave no name i nosi ih vec 2 godine a kostale su 1500 din.

@bdonkey- Bas ti lose :).

Edited by Night's Blood

• Replies 4.7k
  • Views 385.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_1926955
Bas ti lose :).

Ne mozes da zamislis koliko. :) Ogromni rafovi Converse All Star patika, merdevine, i trazi sta te zanima.

I pored toga, vise volim skejterke. Mada mi se i ove patofne svidjaju, danas sam video zanimljiv model. :wub:

Edited by bdonkey

comment_1929807
sad su 3 i 700, 800. svi jebeni modeli. al dobro, sta se moze... :D sve za patofne :)

Kazem ja. :P Skroz su kul - glupo zvuci, ali ne mogu sebe da zamislim u tim patikama.

EDIT: Oduvek nosim skejterke, mozda zbog toga.

Edited by bdonkey

comment_1930162

Imam dosta obuće,možda čak i previše,al sta ću kad sam mentol. :wub: Zimi nosim plave Shelyjevke koje su u vazi raspadanja i Dr.Martensove od 20 kopči novopečene. Za toplo vreme imam 2 para starki,crvene i crne sa žutom lobanjom.Pre mesec dana sam uzela i skejterke http://www.facebook.com/photo.php?pid=3016...p;id=1065063951 . Nosim i crne Skechers cipelice . :D

comment_1930206

Konacno nadjoh patike koje mi odgovaraju tj broj-ja nosim 47 :)

Isprva sam hteo da uzmem Nike ili Adidas ali nije bilo brojeva za modele koji mi se svidjaju pa sam overio jedne fine La Coste(al smo fensi :))koje su bile na popustu-5600din

250420095321.jpg

Iskreno-sjajne su,jednostavno izgledaju(ne volim nikakve budzevine)i udobne-ja sam prezadovoljan ;)

Edited by Full_Metal_Yakuza

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.