Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 384.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_1930261
imam i gomilu stikli i platformi i kaubojke, moje su crne, kozne sa nitnama... :D

i sitkle su ubistvo za zglobove... :) realno, sve je na neki nacin nezdravo osim sportskih patika... :) samo ne znas sta je gore... :)

Ja imam te jedne cizme, stikla im je nekih 12 cm mislim, nije problem u visini stikle, navikla sam, ali to je toliko lose odradjen nagib da kao da idem u baletankama, a mnogo volim te cizme, ali uvek se mucim sa njima :(

comment_1930304
Ja imam te jedne cizme, stikla im je nekih 12 cm mislim, nije problem u visini stikle, navikla sam, ali to je toliko lose odradjen nagib da kao da idem u baletankama, a mnogo volim te cizme, ali uvek se mucim sa njima :(

joj... :( nikad ne znas kakav je pad dok ne nosis nekoliko sati. kupujes stikle na srecu, tako dodje... :)

dosta je visoka, neka! :D i treba! ja ne volim samo ona takke stiklice, ko igle, sve imam utisak - probosce asFalt! :)

al stikle su dobre za kicmu, onako 5-6cm, te su najzdravije! da ti izvije malo grudni kos u nazad...

comment_1930531

Hehe zestoke su crvene kaubojke :D

Anyway meni su najudobnije skejterke, bas mi se odmore noge u njima. Doduse udobne su mi i starke (i plitke i duboke) mada su mi skejterke bolje zbog zglobova (sklona sam izvrtanju noge od malena XD), a udobne su mi i Shelly's Rangers, znam da dosta ljudi kaze da su smrt za noge, meni licno nisu neudobne ni nakon 2 dana pesacenja u njima (bez pauze za spavanje ;) ). Verovatno sam imala srece sa dobrim modelima, sta znam :D

Inace nakon hodanja nekih desetak ili vise kilometara po brdovitom terenu u plitkim starkama izasao mi je prvi zulj na malom prstu proslog vikenda :D Ali nisam ni primetila da je izasao dok se nisam izula i videla ga :) Neplanirano sam otisla da pesacim po brdu pa se zatekla u njima a ne u necem udobnijem za takvu rekreaciju :)

edit:

Ja by the way ne znam da hodam u stiklama i mislim da nikad necu ni nauciti :) Nisam ja za taj sport.

Edited by Tanya

comment_1930535

Ja imam Shelly's Rangers vec 5 godina i jos nisam potpuno navikla na njih, blago tebi kad ti ne smetaju. Meni su klasicne Dr. M. Air Wair najbolje. najudobnije su mi zbog djona i lakse su od ostalih cizama. Kupujem te na jesen ponovo i ne mogu da docekam. :)

comment_1930552

Meni su ove bile super cim sam ih kupila. Jeste mi bilo cudno da hodam u krutim cizmama nakon nosenja patika 12 meseci godisnje :) ali nisu bile neudobne. Posle 4god nosenja su se prilagodile super nozi. Odrzavam ih tako da solidno izgledaju s obzirom na staz, ne planiram da ih menjam u skorije vreme :D

ja osetim svaki kamen na koji stanem,kad sam u starkama...

nema tu udobnosti...

al dobro,seosko sam dete,na kamen naviklo...

Pa tanak je djon, normalno je da osecas, osetim i ja kamicke, ali nisam toliko nezna da mi to smeta toliko da mi bude neugodno. :D Npr kad idem na brdo to mi bude i dodatno zanimljivo, da osecam teren po kome se pentram :D

comment_1930562

I moje su pohabane na istim mestima, na prevojima :D Samo su moje crne boje. Nemam digitalac da ih uslikam, smoricu decka da ih uslika telefonom kad dodje do mene jednom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.