Thursday at 03:35 PM1 day comment_3125996 https://coreradio.online/hardcore/56397-madball-not-your-kingdom-2026 Report
16 hours ago16 hr comment_3126049 Au jbte. Mučio se dosta sa boleštinom već duže vreme al ipak ode mlad. Legenda. Scratch the Surface je bio među prvim hc albumima koje sam ikada čuo. RIP Report
6 hours ago6 hr comment_3126054 Nadao sam da će se oporaviti mada je baš loše izgledao...Sećam se kad sam na bugarskoj kaseti kupio Just Look Around, kakvo je to oduševljenje bilo.Oko 15h pustio album i samo obrtao strane do 21h dok nisam izašao napolje.Neka počiva u miru. Report
2 hours ago2 hr comment_3126058 E jbg, mada prognoza nije ni obećavala oporavak.Laka mu zemlja. 🖤3 hours ago, perzekjušn menijak said:Nadao sam da će se oporaviti mada je baš loše izgledao...Sećam se kad sam na bugarskoj kaseti kupio Just Look Around, kakvo je to oduševljenje bilo.Oko 15h pustio album i samo obrtao strane do 21h dok nisam izašao napolje.Neka počiva u miru.I ja sam početkom nesrećnih devedesetih prve snimke SOIA slušao sa pirata, sticajem okolnosti sa ekipom u Užicu. Kakvi dani... Report