February 3, 201114 yr comment_2299143 U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu.
February 3, 201114 yr comment_2299144 uvek sise nikad dupe ! Ti zaista prizivas batine! U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu. Pffff,Tesa sa juznim vetrom i kvalitetnim narodnjacima ima veze koliko i Sloba Bloger.
February 3, 201114 yr comment_2299149 Ako dovedete Semsu Suljakovic i Draganu Mirkovic,dolazim 100%. Za Draganu nema problema, ali Šemsa je na turneji tada.
February 3, 201114 yr comment_2299150 U tom slucaju najbolje bi bilo da organizaciju dogadjaja prepustite Tesi Tesanovicu. pa da ih Tesa vodi da gledaju Gocija i Zareta
February 3, 201114 yr comment_2299165 Kako vam nije zao?Coveku danas rodjendan a vi mu lupate minuse...
February 3, 201114 yr comment_2299251 Jebes skup bez Blagoja. Što Subotica? Ne možeš bez Lemija? Ne,vec mora da casti,ipak mu placam struju svaki mesec.
February 4, 201114 yr comment_2299340 Bila sam tamo pre nekih mesec dana, cini mi se. Tada nikoga nije bilo i bili su presrecni kad im neko udje u lokal i naruci pice. Inace, u rumenackoj ima neka jeftina kafana, mislim da se zove- Kod zlatnog jeza ili tako nesto. Znam da su ubedljivo najjeftiniji u kraju, leti imaju i bastu, moze se naruciti i nesto za jelo, a da bi pravili konkurenciju ostalima, uveli su WiFi, imaju Arena sport i slicno...jednom sam bila unutra i par puta u basti, ako neko zeli da popije par pica sa drustvom, moze tu da ode. Inace, kad je taj KFC u pitanju, ne mogu da verujem da ce neko npr da tu plati nekih 800 dinara za 2 obroka, kada na stotinak metara dalje, s druge strane Bulevara, za manje para moze da kupi sveze peceno domace pile, Made in Serbia. E da, u Jevrejskoj, sa strane Futoske pijace ima isto neka kafana, bas onako narodna, sa kariranim stoljnjacima i domacom atmosferom, vikendom je uvek puna, ima mislim i ziva muzika, a sto je zanimljivo, uglavnom su mladi unutra. verovatno negde pre 6-7...onda je pusto...to na detosu je "andjeli kod zlatnog jeza"...nije lose...
April 6, 201312 yr Author comment_2636881 Oce li biti neka pijanka u skorijoj buducnosti? sad ce lepo vreme jos malo.
April 6, 201312 yr comment_2636888 Anathema i Rammstein su 28og, mislim da je tada najbolje da bude neki okup.
April 6, 201312 yr comment_2636909 Svejedno ce biti manji okupi za Rammstein i Anathemu, ali veliki zvanicni je za Slayer.