Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 181
  • Views 17.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 2:26 - 3:13   http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sqdhxeGJpXQ&t=145

• Nije los ovaj band. Imam par albuma.

• Свака њима част на уложеном труду,времену,статистима,глуматању итд али искрено спот је смешан.

comment_2505487

Au jebote, odlična nova pesma! Ima sve elemente koje treba da ima, plus popravljena velika boljka prethodnika - tanka produkcija. Čeka se ovo bogami.

Rekao bih da bubnjevi bolje zvuče, čemu sam se nadao. Biće dobar album, realno, još nisu snimili ništa loše.

• 4 weeks later...
comment_2516227

meni opet na prvo slusanje nije bio nesto specijalno.mada ga i nisam pazljivo slusao nego je svirao dok sam nesto radio te nisam bas ni nesto preterano obracao paznju. vec posle par slusanja album polako ulazi u usi. izvrtecu ga jos sad preko vikenda,a za sad nije los.

comment_2517143

Posle drugog slušanja, album mi je lepo legao. Ipak oni imaju previše start-stop delova da bi se to dobro upilo nakon samo jednog obrtanja. Definitivno je bolja produkcija nego na prošlom albumu, a orkestralni delovi su za pohvalu. I, ono što je najvažnije, postigli su horor atmosferu, oseća se neka teskoba i napetost, hladnoća - tačno kako treba.

comment_2517793

Neverovatno,za sad mi je debi album bio najbolji,al ovo sto su uradili je pokazalo o kakvim se muzicarima radi,kakav osecaj da se efektivno cela prica prikaze na mracni i bolesni nacin kroz ovu kakofoniju simfonija....

Svaka im cast,prijatno su me iznenadili.