Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1946422

Sad me Sinstrel podseti na muku kojoj trazim resenje: Imam ja do dzadza TV i DVD plejer i jos nisam provalila kako da pustam fajlove s kompa... kad sam jednom povezala TV direkt na komp (sto sam radila s puno drugih TVa bez problema) prvo je normalno prikazao sliku a onda se pojavila poruka u stilu 'neodgovarajuca konekcija izmedju TVa i kompa, sredi to pa se javi' i nestane slika :)

Halp :D

DVD plejer sumnjam da pusta .mkv a mislim i da nema USB ulaz (to verovatno skoro ni jedan nema), jedini nacin za prebacivanje snimljenih fajlova je rezanje na DVD a to jos nisam provalila kako radi jer je meni UZASAN. Taman dodjes do te opcije kad ono trazi da formatiras DVD :confused: a te opcije nigde nema. Neki Pioneer sa 250Gb.

TV je Sony bravia, ima HDMI sto mi vredi valjda samo ako uzmem i Sony DVD plejer.

Koristim priliku da jos jednom bacam H8 na 'digitalni' TV signal u Srbiji. Ili je losa slika ili secka. SBB je provajder.

• Replies 1.3k
  • Views 83.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A malo se i šlihta, mora se priznati. Neko bi rekao da ipak neće jebati.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

e to imas i u polumraku, samo sto u njemu ne osetis kuvano jaje ič.Jebo to, ko pljeskavica bez luka. Ko Jovanka bez Tita. Ko političar bez mita. Ko Tango bez Keša. Ko logor bez leša. Ko Gansi bez

• Demon Seed
    Demon Seed

Uhodim lepu kasirku, da je bačim neđe u nekošene trave Kumodraža

• Author
comment_1946593

a jeste posle 500eur za dvd plejer i 1400 eur za tv jos cu nesto dodatno da kupujem :) I'm set for the next 20 years :)

bedak...

ima da nateram caleta da provali povezivanje TVa na komp i onako nista ne radi po ceo dan.

inace blu ray pisaca ima odavno samo ne znam ima li diskova i koja im je cena...

mnogo je jeftinije kupiti tipa WD ili Transcend od 250Gb-0.5Tb.

• Author
comment_1946629

Fenomenalno :da: Mnogo bolje od Samsunga npr. A i komande su daleko jednostavnije. Samsung se porodis dok mu sredis redosled kanala, mnogo se sporo skroluje kad gledas, daljinski su im sranje itd. Bravia je totalna suprotnost :da:

Btw ima jos jedna ili dve skuplje u tom rangu (Bravia 40" ima vise modela), totalno se ne isplati razlika u ceni, kvalitet nije nista bolji. Uzeli smo ga tipa proslog leta na Dusanovcu, beshe Eltim ili tako nesto (kao robna kuca).

Edited by Double Fire

comment_1946777

nijesmo se razumele onda :) ili sam bila bez naočara ponovo :) :)

40. to je veliko dosta. bravia mi se učinila odmah čak i bolja od panasonica i philipsa.

samsung i beko i lg su mi sve ista sranja, za ova tri se vidi odmah da je drugačiji kvalitet slike.

comment_1946855
Kupio sam novi televizor. Samsung LE40B650... i prezadovoljan sam. Ima u sebi player pa tako pusta gomilu audio i video fajlova cak i .mkv sa sve prevodima! :D

S obzirom da se ovo ne jede, ne maze i ne ispira, izvinjavam se na spamu. :)

Brutalno! :rockdevil:

• Author
comment_1946858
šta sam ja sve saznala na ovom forumu :pivopije:

zamisli da daš na primer 40k RSD a nemaš regulaciju boje. sunce ti.

tačno da im TE VE zavitlaš nazad kroz izlog

Nije neki problem osim ako si planirala da sredjujes fotke preko tog TVa :lol:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.