Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2104988

Skini Hazar's 7 loader, radi 100%. Neki aktivatori koji su u opticaju imaju boljku da nece da rade na nekim plocama zbog limitacija samog chipseta, Hazar je to preboleo. Imas i OEM branding, ne prikazuje onaj skrnavi skrin/text dok butuje Linux,a, inace, napravio ga je klinja od 14 god!

• Replies 832
  • Views 51.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To je bag,windows 7 ne pusta crnogorsku etno muziku i umotvorine.Zalio se Milo direktno Gejtsu,ali kara banana.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

znam da vas ne zanima, ali za mene postoji samo XP, kakve sedmice, osmice, XP je desetka

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Realno jeste najbolji.

comment_2104991

Дајте линк за неки сервер који није популаран, делим IP адресу са још много људи у дому.

Иначе, сви линкови на тој страни су мртви.

Edited by Куруз

comment_2105671

Osim što je DreamWeaver narezivao 34 minuta, ništa!

Lol pa kad si stavila na 4x...Reze diskove istom brzinom kao i Nero, ~6:30 minuta na 12x ako se ne varam...

EDIT: Cini mi se da je u CDBurneru po defaultu ukljucena verifikacija diska. To je proces posle rezanja u kojem on proveri da li je sve sa diskom u redu - a to ume da potraje dosta dugo. To na Neru nije u startu ukjuceno, moguce da je u tome bio tvoj problem.

Edited by Stefan34

• 1 month later...
comment_2128016

Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili.

Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. :redface:

P.S. Kopija je licencirana. :cool:

comment_2129111

Windows 7 automatic updates. Uključiti ili isključiti? Pitam, jer je XP-ov problem bio upravo taj da su ga ti apdejtovi vremenom gušili.

Izvinite ako je pitanje već bilo postavljeno, stvarno me mrzi da listam. :redface:

P.S. Kopija je licencirana. :cool:

nisu ga apdejti gusili, oni su bili ko kap vode u pustinji bre, full apdejtovan windows xp radi daleko bolje nego cisto sp3 li sp2

edit: ali bolje je rucno apdejtovati, otvoris ie ukucas microsof update i to je to

Edited by TužneUši

• 2 weeks later...
comment_2142405

uspeo sam da sredim oko zvucne,nije mi detektovao i mogao naci drivere za Audigy SE al uspeh da ga sredim,svidja mi se win i dobro radi.ali sjebah se za particionisanje harda i to trec put!umesto da imam particiju od 100gb sistemsku i drugu od 850,imam primarnu od 850 gb dok mi je onih 100gb isparilo.Moze li mi neko pojasniti kako to da resim jer me izludjuje?

comment_2142981

Podesis cd boot, i ubacis Acronis. Izaberes Manual Mode, i videces 100gb unallocated space. Desni klik>create partition>kliknes zastavicu (execute operation). Posle toga format, i to je to.

comment_2143596

Nešto si sjebao tokom instalacije, preporučujem reinstalaciju. U onom prvom koraku idi na advanced, pobriši sve particije, napravi dve nove, izaberi prvu, na sva pitanja oko particija odgovaraj odrečno i to bi trebalo da je to.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.