Jump to content

Kozmetika, šminka, kandže


Machka Naopachka

Recommended Posts

@Routasydan: pitaj ovde :) www.climax.co.yu

 

@eileen: meni je uvek bila frka da operem ledja, u vise navrata sam htela da kupim onu veeeeliku cetku al mi je nekako bilo suvise bapski :) mada ako vec nemam nikakve bubuljice na kozhi mozhda je bolje da ne menjam navike :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

E najbolja stvar u Delta cityju je parfimerija koja je cela u testerima, i uopste ti nije neprijatno da isprobas svaki parfem, zapravo to ono pre nego sto izadjes negde, svratis tamo nasminkas se u fulu i super :)

 

Mnogo mi se svidja, kad smo kod parfema, Givenchy Irresistible :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isto izgledaju trepavice kada umeš da ih namažeš, ali za neuke je bolje uzimati kvalitetnije jer se ne grudva toliko i ne lepi, dakle manje truda, bolji rezultati.

Pritom duže traje (dok se ne zgrudva u bočici) kvalitetnija šminka. :)

 

Ima to svoje. Al ko sa gaćama. Oćeš da kupiš jedne za 50 evra pa da ih ne menjaš 6 meseci??? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se shminkam jednom u sto godina,i to samo ochi,tako da me boli dupe kakva mi je maskara.Puder u zivotu nisam stavila,niti nameravam.Shto se krpica tiche,imam neke firmirane stvari,ali uglavnom kupujem na buvljacima,kod Kineza i na rasprodajama.Jebiga,vishe volim kvantitet od kvaliteta,shto se odece tiche.E jedino mi za obucu nije zao da dam vece pare.A inache ne mislim da je loshe ako neko ima para i troshi ih na skupocene stvari.To je lichna stvar i ne treba da se tiche nikoga.Shto da ne kupish neshto ako si vec u mogucnosti i ako ce te to usreciti,pa makar bila i torbica.E,da!Najvishe para troshim kod frizera.Toliko od mene!I poruka za mlade dame-kupujte ono shto vam se svidja,budite lepe i sredjene i uzivajte! :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislila sam da je, pored kvalitetnih preparata za negu, vazno imati i firmiranu kozmetiku, zbog koze, naravno (pogotovo ako imate osetljivu, npr. kao ja), medjutim, jedna nasa manekenka/misica rekla mi je da gresim. Naime, ona koristi jeftin make up (osim pudera). Zasto? Tvrdi da je rec o "propagandi sveCkih razmera" da je skupa sminka bolja od jeftinije.

I, sta sad? Da li da joj verujem?!

Trebalo bi, jer izgleda fenomenalno....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne znam šta da ti kažem

 

stavim jevtini l'oreal na oči i spadne posle 30 minuta

stavim ysl senku i drži 8 sati

 

stavim neki jevtini balsam za usne naprave se one odvratne grmuljice

stavim elisabeth arden ma sama bih sebe ljubila

 

al ako je manekenka misica, take it from her :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zavisi od ugovora.

Kompanije reklamiraju razne face, a pitanje je sta su one koristile pre nego sto su potpisale ugovor za tu kompaniju koju reklamiraju. Uostalom niko im ne brani da kuci pre spavanja stavljaju krastavce ili neku drugu kremu umesto te za koju je placaju...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

verujem ti zlo je to i naopako kad ti tako nešto neko kaže a ti se osetiš ko papan

u stvari ako ona 7 puta dnevno popravlja šminku onda nije ni čudo i pepeo bi joj stajao na očima

 

s obzirom na to da za šminkanje utrošim 3 minuta dnevno i još 2 minuta posle da se očistim i to je to - tako dolazim do jednostavne matematike da mi je jevtinije da kupim kvalitetno sve, nego da se nerviram zbog toga što izgledam kao tetka sa đerma koja prodaje "lep krompir iz ivanjice"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Videla sam da garnier ima roll bas za podocnjake... Jel neko koristio takvo sta?
Moja mama bash kupila.Videcemo efekat pa javljam.Inache,koristila je neki Avon-ov i nije bila zadovoljna.Podochnjaci su zajebana stvar,ne mozesh ih se lako otresti.Mrzim ih!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eileen - znam o cemu pricas :) mada, pomenuta devojka/bjutica/model baci me u razmisljanje :da:

 

 

Po mojem misljenju- istina je negde izmedju- mozda jednostavno treba iskombinovati one skuplje stvari sa nekima prosecnog kvaliteta. Evo moj slucaj- tecni puder L'oreal ali zato ako treba kameni, Flor Mar koji kosta samo 150 dinara pokazao mi se bolji nego Max Faktor kameni, koji nije dovoljno svetao i plus se stvaraju odvratne naslage. Senke uglavnom iz make up kitova- Deborah ili Bottega Verde- to je veoma isplativno i zahvalno, umesto da kupis 4-5 mono senki, ovako dobijes paletu sa bezbroj boja. Maskara:Oriflame ili Miss Sporty- nisu lose i lako se skidaju, sto je meni bitno. Korektor takodje Miss sporty, ako ti izadje neka bubuljica ima i korektivno i terapijsko dejstvo. Olovka za oci- takodje Miss Sporty jer ne mora da se zarezuje vec je na patent. Za obrve Seventeen- definitivno najbolji proizvod na trzistu. sto se ruzeva tice, ja licno volim one postojanije, umesto nekih sjajeva koje moras da mazes na svakih 15 minuta, zato preferiram Maybelline ili Parah-koji su fenomenalni, ali ih kod nas moes dobiti samo kao poklon uz neke druge proizvode.

Ne sumnjam da je ta najskuplja sminka super, ali po meni bolje je imati veci izbor pa eksperimentisati nego imati jednu senku YSL pa samo nju trositi do poslednjeg miligrama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...