Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 108
  • Views 15.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A jbg, zovi ih kako hoćeš. Oni smatraju da su Srbi, mi ih ovde u Voši zovemo Kosovarima.   To su ti oni što su prodali imanje i kuće Albancima i otišli mnogo severnije... Pa sad ovde, uz pjesmu, ev

• Hebalo ih kosovo... Pa ima brdo narodnjaka o tome, znas kad ce despot da udje u rotaciju za svadbarske pesme pored npr ovoga   http://www.youtube.com/watch?v=koZkio7gD6s   nikad

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Serete ko patke,pesma je sasvim dobra.Pevljiva je,ima lepu i zaraznu melodiju,pevanje odlicno.Jedino su usrali produkciju,u redu da nije poenta da gitare budu u prvom planu,ali mogli su to malo pojaca

comment_2642985

Ja sam prvi put cuo izraz Kosovar pre nekoliko godina u igri Call of Duty kada se prikaze ovaj citat kada pogines:

You know the real meaning of peace only if you have been through the war."

— Kosovar

Inace, Kosovar je albanski oblik za stanovnika kosova, a Kosovac srpski.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B8

comment_2644377

После ове песме и Русија и Кина има да признају Косово. Мени је песма голо говно, нит ми се музика свиђа нит вокал, текст је досадана, спот је безвезе, Игор Икс кад је снимао спот у тврђави бар су неке рибе у споту биле.

И каже се Косовац, јебем вас неписмене. Наравно, то нико у Смедереву не користи, пошто се јелте Смедеревци грозе Косовара, уништавају им њихов ренесансни град или шта већ.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2660571

Haha koji ripoff Maidena xD

Meni interesantan Acin glas preko ovih rifova i u visem registru nego sto inace peva... Al' bend je mnogo los... Zimi sve...

Razočaravajuće... Ne mogu ništa drugo da kažem... Muzičari koji su toliko godina na sceni da naprave ovakav bend...

Jeste lose, ali i nije razocaravajuce toliko, to su muzicari koji su toliko godina na sceni, a jedva da su nesto vredno pomena uradili, i onaj mediokritet Psychoparadox je usrao Brankovice.

Bas sam slusao skoro i onaj Expedition Delta, nisam imao snage da ga pustim do kraja, kao Sasa Popovic da je producirao album Arjenu Lucassenu

On ulaze napore a redjaju se razocarenja...

Edited by Demon Seed

comment_2661611

Preslusao sam vec nekoliko puta album, i cini mi se da je najveci problem siromasna produkcija. Instrumenti zvuce kao da su odsvirani preko programa na kompjuteru. Apropo mesanja tekstova na maternjem i engleskom, nije to najsrecnija kombinacija, trebali su jednostavno da odaberu ili materijal na maternjem ili engleski...