Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2009.06.17. *Beogradska arena, Beograd* Slipknot / Killswitch Engage / Hetera

Featured Replies

comment_1871083

ja potpuno razumem i postujem sve sto govoris, ali ljudi...ljudi su to.

znas, progres ne valja, inovacija ne valja, zasto bih gradio celicnu kulu ako mi sojenica zavrsava posao...i ok je to, ali nemoj pljuvati nekoga ko pokusava nesto novo.

za mene je ovaj band jedan od bandova koji su definitivno jedan od stubova modernog zvuka. nekome se ne dopada? sto kaze nameless, nema problema, setaj.

ja samo ne mogu da prestanem da se uzasavam ljudi koji nikako d aprihvate da postoje metal albumi snimljeni posle '93. ODLICNI metal albumi.

• Replies 663
  • Views 80.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jeste, i onda Hetera pocne u pola 8? Je l' si to nasao na guglu? Ili si shvatio svoji superiornim IQom? Ili je trebalo svih par hiljada ljudi da dodje na yumetal sat pre pocetka da vidi?   Da si ti

• streetspirit
    streetspirit

Po cenu da me banuju..momce/devojko, sta god da si..ti si retard

• imas na prethodnim stranama

comment_1872271
a mi, oni ludaci iz podruma i katakombi smo još živi i hoćemo svoju porciju kazne za uši.

:da::pivopije:

ja samo ne mogu da prestanem da se uzasavam ljudi koji nikako d aprihvate da postoje metal albumi snimljeni posle '93. ODLICNI metal albumi.

istina, evo king diamond ne prestaje da pravi savrsene albume, npr. :razz:

sala mala, ima dobrih albuma u svim metal pravcima koliko god da su moderni. a i dalje mi je nekako najteze da sa ljudima raspravljam o slipknotu, ne znam zasto. tj samo pretpostavljam da je zato sto ipak ima old skul rifova koji im legnu kako treba ali sve ostalo ne mogu da progutaju a posebno ne vokal. oh, well...

comment_1872322

Pa ja sam do pre 2001. bio jedan od njih. Iskreno. Ne samo da nisam podnosio nove bendove, već nisam podnosio ništa što su stari bendovi radili posle 1992.

I danas od npr. 10 novih bendova ja mogu da slušam 3. Tu odmah posle 2001. se nešto desilo. Najpre C.O.B. , At The Gates, Dark Tranquillity, Slipknot, The Project hate, Decadence... Vremenom sam progutao i klavijature. Mislim, poštujte uvek u životu snagu nostalgije, inercija koju tako zovemo je veoma snažna sila. Ta sila je prilično nerazumna, ima mnogo bendova koji su popularnost stekli krajem devedesetih ili kasnije a koji su odlični. Slipknot je jedan od njih. Danas se meni čini da je metal scena globalno jača i masovnija nego ikad. Možda grešim, ali danas su se ponovo okupili svi, ko god je živ, ima na kile bendova i dobrih novih pojava, a stari su svi aktivni.

comment_1872420
Istina. U thrashu nikad nije bilo vriskanja...a Maideni, ja se ne sećam ni jednog im rifa.

ne mogu da se složim ni sa jednom od ove dve konstatacije

1. ovo da nema vriske - anthrax overkill nuclear assault, forbidden... uostalom i angel of death počinje screamom

2. iron maiden su inspiracija ako ne svim a ono najvećem broju najbitnijh thrash metal bendova, postojali su pre njih, mnoge su nadživeli i mnoge će nadživeti, a rifova je obilje, nešto kao number of the beast ili 2 minutes rif je nešto što se ne zaboravlja

ja recimo ne mogu da svarim obilje bendova koji su nastali posle pantere a hteli su da budu žešći od njih, a taj slipknot je jedan od takvih, pokušao sam, ne vredi

comment_1872519
ne mogu da se složim ni sa jednom od ove dve konstatacije

1. ovo da nema vriske - anthrax overkill nuclear assault, forbidden... uostalom i angel of death počinje screamom

2. iron maiden su inspiracija ako ne svim a ono najvećem broju najbitnijh thrash metal bendova, postojali su pre njih, mnoge su nadživeli i mnoge će nadživeti, a rifova je obilje, nešto kao number of the beast ili 2 minutes rif je nešto što se ne zaboravlja

Ne, ne, ovo je bilo napisano ironično.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.