Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1965070

Neko je rekao da Avangardija nije za metalce... bogami kad je bio shopping night bilo je kvalitetnih cisto crnih majica muskih s kratkim rukavom za 700 din... jeste da ima kod kineza za 200 al nije takav kvalitet :da: plus crni kacketi i kaubojski sesiri :) nije nego!

Jel mi se cini ili jos niko nije rekao gde sve ima zenskih klot majica bez rukava? :D

• Replies 3.2k
  • Views 197.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1965073

u avangardiji je sve kinesko... tj sve se proizvodi u kini i okolnim drzavama. i izuzetno su im nekvalitetne stvari, sve sto sam ikada kod njih kupila mi se rasparalo/izgleda kao iznoseno posle 2-3 pranja... a nije da sam bas platila 200din. jedini mi je ceo ostao neki duks koji sam prosle god platila 2000din, al zato sto ga slabo nosim...

comment_1965084

Avangardija ima finih stvarčica... Kupila sam Jump cipele još zimus i to vrlo povoljno :da: Ali realno, mislim da samo mnogo bolje izgledaju na prvi pogled nešto što realno jesu. Mada, sestra je kupovala neke stvarčice tamo, tipa taj ljubičasti karo kaput koji je preeeedivan... Ne znam kako svi nađu nešto zanimljivo... Moguće da ne znam da tražim :) A moguće da je to... Da imaš 1.000 eur, znao bi, a kada imaš 100eur, druga priča :)

Elem, ne znam gdje možeš naći crne i bijele. Ja kupujem u Indian Shopu Ornament u Eurocentru već 2 godine. Tamo ima predivnih stvari (ko je u tom fazonu)... I recimo kupujem majice kakve si navela, dakle bez ikakvog printa, jak i kvalitetan pamuk, jednobojne (široka paleta zemljanih boja), ne baš tipična bez rukava, ali u tom fazonu i bude oko 700-800 din. Što više takvih majica imam više nakita mogu da stavim :)

comment_1965089
Što više takvih majica imam više nakita mogu da stavim :)

i uski jeans i sexy sandalice - najbolja riba u kraju... :wub::) :)

ja praktikujem jednobojne majce, al obicno su sa nekim natpisom ili sarom. takve skroz obicne, jednobojne ima u newyorker-u.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.