March 15, 200916 yr comment_1892289 Pa naravno, neće baš toliko toplo da bude. Ali posle okupa - ko zna.
March 15, 200916 yr comment_1892292 Ja imam planova do okupa, a za posle njega mi je još rano da planiram.
March 15, 200916 yr comment_1892297 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar.
March 15, 200916 yr comment_1892302 Alkohol pospešuje socijalne aktivnosti социјалне у смислу жицкања?
March 15, 200916 yr comment_1892308 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. I treba. Lik te drka non stop i treba da ga isamaras. @Satan: Ja nisam Zagor, ja sam Himen! I meni obe varijante okupa odgovaraju. Malo hopa-cupa, a moze i fajt, cisto da razbije monotoniju.
March 15, 200916 yr comment_1892313 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. Dogovoreno, ukoliko mi ti lično lupiš taj šamar, pošto mi ne bi bilo prijatno da umesto toga pošalješ nekog rmpaliju da mi ga lupi.
March 15, 200916 yr comment_1892314 Naravno da bih mogla i to da uradim posto sam ja superkul, ali za ljude za koje mislim da su picke i nekulturni i bezobrazni, volim ja licno da ih pogledam u oci, cisto da ih pitam sto su picke i tako to. Tako da, nemoj da brines, necu nikog da saljem ko ima vece misice od tebe (sto nije tesko izvodljivo )
March 15, 200916 yr comment_1892340 Naravno da bih mogla i to da uradim posto sam ja superkul, ali za ljude za koje mislim da su picke i nekulturni i bezobrazni, volim ja licno da ih pogledam u oci, cisto da ih pitam sto su picke i tako to. Tako da, nemoj da brines, necu nikog da saljem ko ima vece misice od tebe (sto nije tesko izvodljivo ) Joj znam ja jednog momka koji je dobar sa tobom.Mica mala Kako volim ovaj forum.
March 15, 200916 yr comment_1892384 boli me kurac da dolazim na okupljanje idem da se bijem za prve redove za Flejmse mozda navratim na par minuta a Tesu nemojte da smarate stvarno je lik carina
March 15, 200916 yr comment_1892390 boli me kurac da dolazim na okupljanje idem da se bijem za prve redove za Flejmse Nepravilan ti je ovaj rezon. Prvo, ima ovde mnogo većih fanova In Flamesa koji svejedno dolaze na okup. Drugo, imaš bar 2-3 sata pre odlaska na koncert fore da izblejiš na okupu. Treće, hvala na informaciji, ako ne ostane mesta u prvom redu dok ja dođem, znam koga da kikujem i ubacim se umesto njega Edited March 15, 200916 yr by Gojko
March 15, 200916 yr comment_1892393 Ovaj Satan prosto žudi za tim da nekoga prebije. Mora da ga je mama mnogo tukla kad je bio mali.
March 15, 200916 yr comment_1892398 Nepravilan ti je ovaj rezon. Prvo, ima ovde mnogo većih fanova In Flamesa koji svejedno dolaze na okup. Drugo, imaš bar 2-3 sata pre odlaska na koncert fore da izblejiš na okupu. Treće, hvala na informaciji, ako ne ostane mesta u prvom redu dok ja dođem, znam koga da kikujem i ubacim se umesto njega axaxaxaxaax salim se bre naravno da dolazim nego se sad malo zajebavam dolazimo Sendmen Killing Hend i ja
March 15, 200916 yr comment_1892552 Ako se budete tukli, nista od mene na okupu Cekaj, ne moze bez tebe, ti si glavna nagrada za pobednika @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. Samo jedan samar? Ne budi skrtica, daj vise, nije tesko bti fin