Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 906
  • Views 44.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wolf child
    Wolf child

evo vam nakita :bigblue:

• MissionVao
    MissionVao

Oni poziraju al si zato ti totalno u astralnom vampirizmu

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Naravno da jeste.Na vampire se lozis kada imas 12 godina.Ali definitivno platan nema sta da ti prigovara,on ima 100 godina a jos uvek nosi majice sa Ce Gevarom.

comment_2492479

Zna se.

pa sta ja znam kroz koje sume i proplanke ti vuces svoje prste :mhihi:

To je bio komentar na tvoju frizuru. :D Izgleda da sada imaš dovoljno kose da provlačiš prste kroz nj.

comment_2495907

Pre neki dan sam video prelepe boje, tamno plavi šal. Tolko mi se dopala boja da sam morao instant da ga kupim, a još mekan fin skroz. Inače primećujem da se mojoj mami isto mnogo dopao šal, vidim malo po malo pa mi nestane iz ormana. :D

Već duže vreme, imam neku ideju da kombinujem casual odevanje sa nekom kravatom. Sledeći modni dodatak koji planiram da nabavim je kravata.

tumblr_ly8c1xDKDr1qki2i9o1_500.jpg

comment_2496206

@Smorock, vise jurim neku malo vise casual varijantu. Evo ovo izglda sasvim zanimljivo, samo da razmislim sa cim mogu da ukombinujem.

tumblrm09sqhoo9w1qf9tdd.jpg

Inace meni je uvek ono par dana pustena brada, cool dodatak uz odeceu,a i zanimljivo oblikovana brada moze da bude isto dobar modni detalj. :D

comment_2496210

Pre neki dan sam video prelepe boje, tamno plavi šal. Tolko mi se dopala boja da sam morao instant da ga kupim, a još mekan fin skroz. Inače primećujem da se mojoj mami isto mnogo dopao šal, vidim malo po malo pa mi nestane iz ormana. :D

Već duže vreme, imam neku ideju da kombinujem casual odevanje sa nekom kravatom. Sledeći modni dodatak koji planiram da nabavim je kravata.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ly8c1xDKDr1qki2i9o1_500.jpg

Kralj ostaje kralj.

comment_2496226

Jos pokusavam da shvatim subliminalnu poruku koju mi je Grobodan ostavio. Dal on to hoce ja da ulepsavam moju okolinu, tako sto cu da stavljam kravate na drvece? Nije losa ideja, ali shvatam da bi kravate za manje od 24 sata vec nestale sa drveca.

Edited by Lunar

comment_2496234

Jos pokusavam da shvatim subliminalnu poruku koju mi je Grobodan ostavio. Dal on to hoce ja da ulepsavam moju okolinu, tako sto cu da stavljam kravate na drvece? Nije losa ideja, ali shvatam da bi kravate za manje od 24 sata vec nestale sa drveca.

Gde ti je nestao DSBM duh?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.